Kinder
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Najboljši je Kinder maxi king in pol se Kinder surprise. Sam ne jem preveč pogosto teh Kinder stvari, ker malo predrage in premalo jih je v količini za moje pojme.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
veneficus pupa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
ok ok js ne morm glasovat
to je vse preveč dobr
to je vse preveč dobr
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
vsekakor jajcki... vem, kako sem (bila) vesela, kadar sem dobila kaksnega, ko sem bila majhna in se zdaj... bolj kot pa cokolado ali pa vse te "novejse" stvari...
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
Sam jajčke so men fajne sam une ko majo dve čokoladni lupini. Te poletne so mi pa bol za silo Sam itak je važno sam to, da je figurica notr hehe, ko so bli še uni Funny Students sm nonstop jedla kinder jajco, sam zarad teh figuric... pa lih dans sm jo tut jedla, ko mi moj skos ko gre u trgovino prinese kako pozornost sam sm dobla enga grdga Simpsona pa sm bla razočarana
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
jst sm zbirala te figurice ko sm bla majhna (une ki so ble cele zbirke) pa še zdej si učasih kupim kinder jajček - kr tko ... ker je tko dober .. enkrat mi ga je kolega kupu .. in sm dobila not eno igračko za sestavt .. en propelerček ki je poletel, ko si povleku za špagco .. in pol sva šla na pijačo in sm se jst zajebavala s tistim, da je letalo folku ki je sedel za sosednjimi mizami okoli glave
Let's swim to the moon .....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov