Kinder
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Mmmm, Kinder! Sm čist nora na večino stvari, še posebej na Happy Hippote, Milch Schnitte, Kinder Country, pa tiste Schokobons al kaj so, no drugač si pa tud še zmeri včasih privoščim kakšno Kinder jajčko, pa seveda Kinder čokolada je tak klasika ... Včasih sm skoz jedla Kinder Pingui, pol so se mi pa totalno zagravžali, tak da jih zdej videt ne smem. Sm pa čist zasvojena s temi stvarmi. Prav ZASVOJENA.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Jajc, ki je pred 15 leti stal slabih 70SIT, zdaj pa stane skoraj 1€! Damn*purple* napisal/-a:aboslutno kinder jajc (ki je absolutno predrag! ) in pa kinder maxiking
Najraje mam navadne čokoladice Kinder, Kinder jajček, "Milkšnite" in Bueno
I laugh at gilded butterflies.
-
princesss - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
Obožujem Kinder Country, pa bel Bueno, Kinder jajček, Maxi King je tut fajn, pa včasih je bla Kinderlada (kok je blo pa to dobr, zakaj ni veeeeč ). Tko da bi se težko odločla kaj mi je najljubše.
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Nora na Kinder !
Rada imam vse, Schoko Bons, Milch Schnitte, Kinder Country, Maxi King, Pingui, Kinder jajček, in Kinder čokoladice (bogate z mlekom ). Edino Bueno mi ni preveč všeč.
Jooj, a se spomnete Kinder Lade?
Rada imam vse, Schoko Bons, Milch Schnitte, Kinder Country, Maxi King, Pingui, Kinder jajček, in Kinder čokoladice (bogate z mlekom ). Edino Bueno mi ni preveč všeč.
Jooj, a se spomnete Kinder Lade?
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
V anketi zbrala kinder jajčke - čist sam zarad nostalgije.
Zdej so res totalno predragi.
Drgač sm mela pa različna obdobja kinder obsesij, enkrat na kinder čokoladke, en cajt na buenote, uni schokobonsi so itak čist predobri, kinder country pa un hippo sta pa tut oba kul.
Zdej so res totalno predragi.
Drgač sm mela pa različna obdobja kinder obsesij, enkrat na kinder čokoladke, en cajt na buenote, uni schokobonsi so itak čist predobri, kinder country pa un hippo sta pa tut oba kul.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
Mnjami...Zdej so se mi sline začele cedit, in komej čakam da pridem v službo, in takoj enga vzamem iz police in ga pojem..maxi-kinga seveda
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
Maxi king mi je res najboljši. Potem pa so tukaj še druge, katerim se tudi ne morem upreti (bueno, pingui, country, milch schnitte & schoko bons).
Edino kar ne maram preveč so jajčke & čokoladice (tiste v škatli z nekim mlečnim dečkom na sliki).
Edino kar ne maram preveč so jajčke & čokoladice (tiste v škatli z nekim mlečnim dečkom na sliki).
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov