Kava
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
men je pa moja babica, k sm bla še mejhna mi je vedno govorila, da če bom pila kavo da ne bom zrasla..to je rekla samo kot izgovor, ker sem jo v otroštvu pila ker sem hotla zgledat odrasla, pa pit med odraslimi akvo..zato se je nism navadla, pa je nism tolk pila..zdej jo pijem, ne prou pogost ampk ponavad kavo z mlekm na dan alpa res dobr kapučino, kej prou strastna pa nism 

... ι αм ωнαт ι αм ...
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
jst jo pa glih zdele pijem.. pijem jo že ful dolgu, po 5 na dan, seveda z mlekom..s smetano je pa ne morem pogoltnit..
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Angel girl napisal/-a:Kavica, to je neki najlepšga, najbolšga k je zraslo na zemlci ;) Dobra kavica me spravi ful v dobro voljo! Najraj jo pijem ob računalniku, medtem ko klofam cosmo forum al čit četam na msnju - tko k zdele
O jaaa...

Prvo, ko vstanem si nardim en domači kapučino, poj mal kasnej si pa ponavadi še eno turško kavico skuham z mal mlekca po so pa tukej še popoldanske kavice, če kam grem na kak čvek. Pijem pa drugač naraj čist nesladkano kavico (mi je všeč tisti grenak ukus) pa z mal mlekca... smetane pa ne maram al pa, če mi prinesejo mrzlo kavo tut čist popi*dim

Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Kava fuj
Mal stvari mi ma tak ogabn okus ko kava in vsakič se sprašujem, kok je možno, da jo tolk ljudi pije. Ne prenesem okusa po kavi - ne ledeni, ne sladoledu, ne kavni čokoladi... Yuck. Zato pa to nadomestim s kakavom, vročo čokolado in čokoladnim mlekom

Mal stvari mi ma tak ogabn okus ko kava in vsakič se sprašujem, kok je možno, da jo tolk ljudi pije. Ne prenesem okusa po kavi - ne ledeni, ne sladoledu, ne kavni čokoladi... Yuck. Zato pa to nadomestim s kakavom, vročo čokolado in čokoladnim mlekom

...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Jochie napisal/-a:tule je pa veliko potencialnih kupcev...![]()
škoda, ker je reklama na forumu prepovedana...
haha, Jochie, kaj si od foha??
jst sm tud pred leti delala delaal za eno "kavno" firmo, imela degustacije pa pospeševala prodajo ipd...
pa je bla dobra, ni kej rečt!

-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Je ne pijm drgač pa mislm d ene 3 so čist ql več p ne!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov