Kava
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
jaaaaa.....
js bi kr ostala kofetarica, ker to dejansko sem...
zelo, zelo rada kofetkam...
pijem jo doma ali v braniborju (celjani boste že vedeli )...no tu majo za moje pojme najboljšo belo kavo...
zdej ko ne kadim več (že 3 tedne ) jo spijem ko bi keks reku, drugač je pa trajal....
aja...vprašanje je blo kolk jo spijem....
eno do dve na dan
js bi kr ostala kofetarica, ker to dejansko sem...
zelo, zelo rada kofetkam...
pijem jo doma ali v braniborju (celjani boste že vedeli )...no tu majo za moje pojme najboljšo belo kavo...
zdej ko ne kadim več (že 3 tedne ) jo spijem ko bi keks reku, drugač je pa trajal....
aja...vprašanje je blo kolk jo spijem....
eno do dve na dan
Waiting in the queue oh whoopee doo
- Lumpyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
- Kraj: LJ city
Jst sm tut učas ful kofeta spila (enga pred poukom, enga po, pa še doma enga...), zadne čase ga pa sploh ne pijem. Mi je en reku da po kofetu glava boli, pa sm ga nehala, pa še šole trenutno ni, da bi hodila na kavico. Bomo vidl kako bo oktobra, ko grem študirat... upam da bom sam na kapučinu ostala.
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
- nikkita21
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
- Kraj: slovenija
jst sm tud skor že odvisna od kave:) najbolj paše kava zjutraj..in sicer turško z malo mleka:)
drgač pa popijem ene 4 al pa 5 kav na dan..odvisno..včasih tud več..včasih pa tudi kako manj:) največ pa jih popijem v času izpitov:)
drgač pa popijem ene 4 al pa 5 kav na dan..odvisno..včasih tud več..včasih pa tudi kako manj:) največ pa jih popijem v času izpitov:)
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
mmmm Kava,kakšni opojni vonji,spijem tri turške ,kapučino in s smetano skori vsak dan,prava odvisnica
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
včasih sploh nisem pila kave, ker mi je naredila grozno počutje ..... pa še sedaj mi ga .... čeprav je zdaj bolje ... pa pijem kavico zjutraj, pa potem ob enih (to vse v službi), doma pa včasih kakšen kapučino (un v vrečkicah al pa ko dodajaš z žličko) ....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov