Kava
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
uff, včasih mi zapaše kava. mam prav tak dan. in si skuham pa spijem tudi tri lončke (za čaj) na dan. (z mlekom seveda!).
ah nekoč nisem mogla piti doma kuhane kave, zdaj pa komot. pijem pa samo barcafe.
ponavadi pijem pa zeleni čaj (medtem ko se učim ali pa zvečer pred spanjem).
in občasno tudi kapučino.
ah nekoč nisem mogla piti doma kuhane kave, zdaj pa komot. pijem pa samo barcafe.
ponavadi pijem pa zeleni čaj (medtem ko se učim ali pa zvečer pred spanjem).
in občasno tudi kapučino.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Še preden dobro učke odprem, si že kuham kavico.
Ne morm brez zjutri. Pa niti ne tolk zato, da me zbudi, ampak sem se že tok navadla na ta moj običaj. In niti ni neki močna; plus, kot je napisala jullia_, pijem "pol-pol" v veliki šalci.
Še vseeno je pa vonj sveže mlete kave neki najlepšega na tem svetu.
Ne morm brez zjutri. Pa niti ne tolk zato, da me zbudi, ampak sem se že tok navadla na ta moj običaj. In niti ni neki močna; plus, kot je napisala jullia_, pijem "pol-pol" v veliki šalci.
Še vseeno je pa vonj sveže mlete kave neki najlepšega na tem svetu.
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Pa kak kdaj...včasih nobene,včasih 2,včasih tud 4-5...pa tud odvisno od tega če mam kake obiske itd...
joj pred leti smo pretiravale...zjutraj kava,čez eno uro se znajdem pr frendici-spet kava,pol gremo vkafano-na kavo,pa k meni-kava,po kosilu-kava,pa pride frendica-kava...i tak se je do večera nabralo tud do 10 kav!
kar pa je blo tu mač.
sam če jo zvečer pijem ne morm spat...sam kar se kave tiče je moja tašča faca...njej ni panike nit ob polnoči pit kofeta sam če ma družbo za kavico .odkar se ob 7ih zjutraj zbudi pa ddokler jaz ob 10ih pokukam iz sobe je ona že 2-3 kavice drmnla...
joj pred leti smo pretiravale...zjutraj kava,čez eno uro se znajdem pr frendici-spet kava,pol gremo vkafano-na kavo,pa k meni-kava,po kosilu-kava,pa pride frendica-kava...i tak se je do večera nabralo tud do 10 kav!
kar pa je blo tu mač.
sam če jo zvečer pijem ne morm spat...sam kar se kave tiče je moja tašča faca...njej ni panike nit ob polnoči pit kofeta sam če ma družbo za kavico .odkar se ob 7ih zjutraj zbudi pa ddokler jaz ob 10ih pokukam iz sobe je ona že 2-3 kavice drmnla...
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Js pa 3v1 najraje pijem samo z mlekom. Brez kakršnekoli vode.
Drgač pa kava je zakon
Drgač pa kava je zakon
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov