Kava
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 232 prispevkov
• Stran 15 od 16
•
Prejšnja
1 ... 12, 13, 14, 15, 16
Naslednja
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
Jaz sem se zmeraj zacela trest po kavi, tisti, ki jo naredis doma, v đezvi. In to fejst trest, sem mela obcutek da se bom zrusla vsak cajt. Vcasih sem celo bruhala. Od kave z aparata teh tezav nimam, najraje pa pijem instant nescafe kavo.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
LuvDancin napisal/-a:^^ Zarad okusa? Men nč druzga bl ne paše k čiku.
jaz pa ob kavi ne morem skadit cika.. pa sem kadilka. prevec mi pritisk nabije oboje hkrati.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- norbert50
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 1. 2012
V službi eno veliko šoljo instantne, čez vikend pa klasika, turška, 2x.
[align=center]ZEEK Rewards:
Zasluži z objavo spletnih oglasov |
UltraXProject:
| 2% dnevni zaslužek! |[/align]
Zasluži z objavo spletnih oglasov |
UltraXProject:
| 2% dnevni zaslužek! |[/align]
-
intermezzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 1. 2012
Eući, dbest jaz čedalje bolj ugotavljam, da mi je kava samo razvada...
Pijem instantno, ker ne prenesem tiste usedline od turške kave, ponavadi Nescafe (mild varianta - rjav pokrov, zelena varianta mi je pregrenka) in mleko. Plus spenjeno mleko na vrh za boljši okus, če se mi da narest penico.
Se pa odvajam na nek način in jo spijem samo eno in še to dokaj malo, zjutraj oz. dopoldne, popoldne in zvečer pa raje ne, ker slabše spim potem oz. se premetavam po postelji do 3h vjutro.
Pijem instantno, ker ne prenesem tiste usedline od turške kave, ponavadi Nescafe (mild varianta - rjav pokrov, zelena varianta mi je pregrenka) in mleko. Plus spenjeno mleko na vrh za boljši okus, če se mi da narest penico.
Se pa odvajam na nek način in jo spijem samo eno in še to dokaj malo, zjutraj oz. dopoldne, popoldne in zvečer pa raje ne, ker slabše spim potem oz. se premetavam po postelji do 3h vjutro.
*.*
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Jaz pa ne vem zakaj bi bla kava razvada...že ene 3x so ovrgli teorijo, da je škodljiva - v mejah normale seveda, če je spiješ 3 litre ti sigurno ne bo dobr, pač ni treba pretiravat tko kt z nobeno stvarjo.
Men kava ful diši že od mejhnga, k si jo je mami kuhala in tud jaz si jo zdj kuham, se prav turško kavo, ker mi je enostavno najboljša. Pijem jo brez mleka in tudi v lokalu naročim podaljšano kavo brez mleka, ker me je po tej kombinaciji bolel želodec in na splošno mi mleko smrdi. Za sladkanje uporabljam zadnje čase izključno melaso in to je edini sladkor, ki ga sploh na dan zaužijem, včasih pa pijem grenko.
Men kava ful diši že od mejhnga, k si jo je mami kuhala in tud jaz si jo zdj kuham, se prav turško kavo, ker mi je enostavno najboljša. Pijem jo brez mleka in tudi v lokalu naročim podaljšano kavo brez mleka, ker me je po tej kombinaciji bolel želodec in na splošno mi mleko smrdi. Za sladkanje uporabljam zadnje čase izključno melaso in to je edini sladkor, ki ga sploh na dan zaužijem, včasih pa pijem grenko.
-
intermezzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 1. 2012
Jaz zase pač vem, da je razvada, ker čisto normalno shajam skozi dan tudi brez kave zjutraj je vseeno če spijem kavo z mlekom ali pa čaj. Sploh se včasih "slabo" počutim ko podležem kavi, ko vem da se po čaju boljše počutim. Ampak pač, navada...
V družbi sem se sicer odvadila tako da zunaj sploh ne pijem več kave, tole eno na dan bom pa pomoje tudi počasi skenslala (plus tega, da sem še kadit nehala in mi nekak ni več toliko do kavice).
V družbi sem se sicer odvadila tako da zunaj sploh ne pijem več kave, tole eno na dan bom pa pomoje tudi počasi skenslala (plus tega, da sem še kadit nehala in mi nekak ni več toliko do kavice).
*.*
- Alive
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 1. 2012
Jaz jo imam tudi rada, delno zaradi rituala, ki ga prinaša s seboj. Doma si največkrat pripravim Nescafe belo kavo v kapsulah v katero si dolijem še malo tekoče smetane, v lokalu pa vedno naročim belo kavo. Uživam v počasnem pitju kave.
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
Pri nas u familji je to bolj kot nek obred , ponavad tut oči ob vikendih skuha kavico mamici, ki rada mal dlje spi pa se je še on navadu. Js pa brat je pa ne pijeva. Pomoje je to, da si ti od nečesa odvisen samo v glavi, če hočeš se zmer lahko odvadiš Men pa sicer tko zadiši, ko je sveže skuhana, ampak sama kava mi pa po okusu sploh ni všeč , preveč grenka mogoče mi je že boljš kakšen kapučino, bela kava, dost cukra,..samo pol se pa že iznić pravi okus, kar pa vrjetn ni fora Mam pa problem, ker zelo rada spim, k temu pripomore tut nizek pritisk in si učasih mislm, da bi mogoče rabla kej za poživit, ampk za to je drugje rešitev.
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
To zame ni niti "k" od kaveAlive napisal/-a:Nescafe belo kavo v kapsulah v katero si dolijem še malo tekoče smetane
Ja ja, sej jz jo tud pijem z žlico sladkorja in z velik mleka, pa se mi že to moje početje zdi bogokletno
Prvi neprebran prispevek • 232 prispevkov
• Stran 15 od 16
•
Prejšnja
1 ... 12, 13, 14, 15, 16
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov