Kava
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
jez sem jih včasih spila več (3-5 k smo šrical pa pol skoz na kofetke hodil ) zdj pa tko 2 na dan ! eno zjutri k se zbudim pa eno popoldan! drugač pijem kavo s smetano (ampak samo tam k vem d je smetana dobra povsod drugod pa z mlekom!)
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
Ančka - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: lepa gorenjska vasica & Ljubljana
Doma pijem Jacobs kapučino al pa Nescaffe kavo. V gostilni pa odvisno kam grem: illy, barcafe,...
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
ste kaj po kavi nervozne jaz sem včasih !
-
Saint - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2005
- Kraj: Bled
Jah ce bi hotu vstrect vsaki/vsakmu bi pomoje lahko cel dan sedel v enem baru in pil
Med sql 2 do 3
Dele ko mam pocitnice pa cca 4.
Nic slabga, nic dobrga.
Med sql 2 do 3
Dele ko mam pocitnice pa cca 4.
Nic slabga, nic dobrga.
Ko nam nekdo napravi kaj slabega, moramo to zapisati v pesek, da bi to lahko vetrovi izbrisali, ko pa nam nekdo napravi kaj dobrega, moramo to vklesati v kamen, da ga nic ne more izbrisati.
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
kofein 200mg tudi uporabljajo za hujšanje,samo ni priporočljiv,ker je močan diuretik
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
elizabetka, tole glede hujšanja pa prvič slišim
mnjamsi- kavica že diši
mnjamsi- kavica že diši
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
joj joj, kok je men zadišala kavica zdjle- k domov pridm jo takoj spijem, mnjamsi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov