Katere hrane količinsko največ pojeste?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
rachka_ napisal/-a:jaz pojem tudi največ mleka in mlečnih izdelkov.. definitivno. potem pa sledijo verjetno kakšni pekovski izdelki in sadje.
zakaj pa je to z mlekom tako slabo?
Pa naj ne bi blo preveč kul, no. Že, če pogledaš živali, se nobena odrasla žival ne prehranjuje z mlekom. Poleg tega, da je homogenizirano mleko itak smrt za žile.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- modralaguna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 3. 2010
purple_rain napisal/-a:Spet ni "odgovora zame" v anketi...uglavnem, čokolade.
Žal res, ker je vsak dan na seznamu, drugega ni kar bi dnevno jedla (res je pa, da je v celem tednu ne pojem toliko kot v enem dnevu njokov/špagetov/riža). Poleg kave.
Tudi na čokolado sem pomislila, ampak potem pozabila na sladkarije. Mogoče to spada pod drugo.
Samo količinsko jo potem ne poješ največ, ampak le najbolj pogosto sežeš po čokoladi. Tudi jaz poleg kruha in jogurtov.
-
Maruša Habot - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
1. Testenin
2. Sadja
3. Morske hrane
2. Sadja
3. Morske hrane
-
Katarina Ribnikar - Sramežljivka
- Kraj: Goriče
se strinjam Maruša
-testenine
-sadje
-ribe

-testenine
-sadje
-ribe
-
n4stk4 - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 7. 2006
Največ pojem zelenjave in sadja (veggie pač), zadnje čase pa tudi dosti mlečnih izdelkov (sojino mleko, sojini napitki z okusi, kefir, sir), ampak še vedno ne veliko, ker jih niti nimam rada. Kruha ne jem, mogoče dvakrat mesečno, če že, sladkarij pa tudi ne, ker samokontrola pri čokoladi (na primer) kar popusti. 

-
beniaminnie - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
Definitivno pojem največ kruha
sem prav obsedena z njim, ne morem en dan brez njega.

-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
1. testenine
2. sadje
3. meso
4. mlečni izdelki (jogurti, sir)
najmanj pa verjetno kar kruha (redko kaj namazanega na kruhu, le včasih zdraven juhe)
2. sadje
3. meso

4. mlečni izdelki (jogurti, sir)
najmanj pa verjetno kar kruha (redko kaj namazanega na kruhu, le včasih zdraven juhe)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Lucia Klasinc - Sramežljivka
- Kraj: Maribor
kruha in pekovskih izdelkov - predvsem zaradi šolske malice (ni časa za kaj drugega).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov