Katere hrane in pijače ne marate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Hm... Imam bolj malo časa, tko da bom napisala, kar mi zdajle pade na pamet
... Drugače bi se pa sigurno še precej drugega našlo
...
Hrana: jajca (razen kot sestavina testa), olive, kapre, meso & mesni izdelki (paštete, salame, klobase...), morski sadeži, paprika, svež paradižnik, česen, rdeča pesa, repa, vložena zelenjava (kumarice, čebulice, paprika...), gorčica, majoneza, ajvar in podobno, pšenični zdrob, mlinci, bele žemlje, običajen kruh v štrucah, hren, olje, čokolešnik & Co. , želatina, rozine, sadni bonboni, sadne napolitanke, Jaffa piškoti, razni 'umetni' hrustljavi flipsi, mladi sir in podobne sveže bele gmote na tržnicah, toast (še posebej bel), marmelade z nizkim sadnim deležem, razni zelenjavni namazi, večina juh, zrele banane, nekisle sorte jabolk, rdeče & črno grozdje, sladka smetana živalskega izvora... Pa tudi krompirja nimam preveč v čislih
Pijača: kava, alkohol, sadni nektarji, gazirane pijače, sadni sirupi, sveže mleko... No, v bistvu ne pijem nič, razen vode, nesladkanih čajev in včasih lastnoročno pripravljenih sadnih napitkov

Hrana: jajca (razen kot sestavina testa), olive, kapre, meso & mesni izdelki (paštete, salame, klobase...), morski sadeži, paprika, svež paradižnik, česen, rdeča pesa, repa, vložena zelenjava (kumarice, čebulice, paprika...), gorčica, majoneza, ajvar in podobno, pšenični zdrob, mlinci, bele žemlje, običajen kruh v štrucah, hren, olje, čokolešnik & Co. , želatina, rozine, sadni bonboni, sadne napolitanke, Jaffa piškoti, razni 'umetni' hrustljavi flipsi, mladi sir in podobne sveže bele gmote na tržnicah, toast (še posebej bel), marmelade z nizkim sadnim deležem, razni zelenjavni namazi, večina juh, zrele banane, nekisle sorte jabolk, rdeče & črno grozdje, sladka smetana živalskega izvora... Pa tudi krompirja nimam preveč v čislih

Pijača: kava, alkohol, sadni nektarji, gazirane pijače, sadni sirupi, sveže mleko... No, v bistvu ne pijem nič, razen vode, nesladkanih čajev in včasih lastnoročno pripravljenih sadnih napitkov

Zadnjič spremenil cukr8, dne 11. Maj. 2006 10:06, skupaj popravljeno 3 krat.
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
od pjače ne prenašam mehurčkov, k me pol boli trebuh. drgač pa kak viski mi tud ne leži,al pa vodka, k mi je nasledn dan slabo.
od hrane pa ne morm vidt fižola, kakršnegakol, hrane k se ponavad topla je(mrzl krompir, solata iz jajčk,..), štrukljev, v glavnem vse kar je v testu pa ma notr sadje- sploh pa ne jem štrudlja pa sadne torte.
pa še bi se najdl
od hrane pa ne morm vidt fižola, kakršnegakol, hrane k se ponavad topla je(mrzl krompir, solata iz jajčk,..), štrukljev, v glavnem vse kar je v testu pa ma notr sadje- sploh pa ne jem štrudlja pa sadne torte.
pa še bi se najdl
-
BHawk - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 5. 2005
Zase lahka rečem da jem kr ful stvari, sam (tako kot vsak) ne prenesem določenih stvari.
To so: vampi, cel repertoar živalskih notranjih organov (jetra, možgani, krvavice,...), vin (razen terana pa janževca:?) kruhovih cmokov, kaviarja, belušev, ... to pa mislim da je vse. Če se pa še kaj spomnem, bom dopisal
To so: vampi, cel repertoar živalskih notranjih organov (jetra, možgani, krvavice,...), vin (razen terana pa janževca:?) kruhovih cmokov, kaviarja, belušev, ... to pa mislim da je vse. Če se pa še kaj spomnem, bom dopisal

-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Ne jem: kokosa, kokic, oliv, poli salame (pa jo majo vsi tok radi
), morskih sadežev, kakija, grenivk, višenj, fižola, gob, čebule&česna, krvavic (to od 6ga leta naprej ne, prej so mi ble pa ful dobre .. zdej pa prov ne morem, ne vem, zakaj ne), ajvarja&zenfa, smokije jem sam grizlijeve, ostalih ne morem sploh, žgancev, jetrc, ... Pa verjetn dostih stvari, kerih niti probala še nisem (ala kraki, možgani, jajca, ... ) .. Aja, pa vse jem tko an simpl, kšnih ful kičastih pic, hamburgerjev, omak tut ne maram (jem margerito z jajcem pa čizburger brez dodatkov, ostalo pa bolj ne) ..
Aja, pa vampov tut jz ne, sam je to bolj uno, nočeš niti probat. Ne vem kak okus nej bi mel.
Ne pijem:
- pijem zlo malo gaziranih pijač (če že, pol coca colo), kave, rum mi je
pa vino tut, ...

Aja, pa vampov tut jz ne, sam je to bolj uno, nočeš niti probat. Ne vem kak okus nej bi mel.
Ne pijem:
- pijem zlo malo gaziranih pijač (če že, pol coca colo), kave, rum mi je

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Hrana:
- vampi (se mi kar obrne če pomislim na njih,...jak)
- žolca
- žganci
- mlinci
- pečenic in ostalih klobas
Pijača:
- žgane pijače- vse po vrsti
- vampi (se mi kar obrne če pomislim na njih,...jak)
- žolca
- žganci
- mlinci
- pečenic in ostalih klobas
Pijača:
- žgane pijače- vse po vrsti
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
ne maram piva in gaziranih pijač.
od hrane pa rdečega mesa, razkuhane koščkaste zelenjave, melancanov, rozin, marcipana, rib z okusom po morju in še par stvari po obdobjih (npr. en mesec mi ful paše tuno jest, pol je pa pol leta niti povohat ne morem).
od hrane pa rdečega mesa, razkuhane koščkaste zelenjave, melancanov, rozin, marcipana, rib z okusom po morju in še par stvari po obdobjih (npr. en mesec mi ful paše tuno jest, pol je pa pol leta niti povohat ne morem).
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
Emina - Debatorica
- Na forumu od: 17. 3. 2005
Ne jem morskih sadežev, sardin, mesa (drobovine, letečega mesa-kure, purani... ,divjačine), gob, lubenic, mlincev, matevža, izdelkov iz soje, janeža, kumine, pekočih stvari, sovražim duh in okus lovra, burek . . .
in ne pijem šampanjca, raznih ponaredkov Coca Cole, žganj, vode raznih okusov, soka iz rdeče pese ali paradižnika, kave, ruma.
in ne pijem šampanjca, raznih ponaredkov Coca Cole, žganj, vode raznih okusov, soka iz rdeče pese ali paradižnika, kave, ruma.
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Jaz pa ne prebavljam česna in mastnega mesa, pa tudi morska hrana mi ni ravno pri srcu, drugače pa nisem ravno nevemkako izbirčna.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov