Katere hrane in pijače ne marate?

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

tamala123xy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 3. 2009
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a tamala123xy » 02. Apr. 2009 12:36

od pijač ne maram gaziranih in piva... Najraj imam vino al pa martini od alk.pijač :D jest pa ne maram vampov,brokolija in mastnega mesa
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
Uporabniški avatar
cebelica_Kaja*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a cebelica_Kaja* » 01. Maj. 2009 23:38

vampi :?
Put your seatbelt on guys, I wanna try something*

http://kajasbeautyblog.blogspot.com/
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 04. Maj. 2009 18:32

jetra :tot:
vampi :nein:
alkoholnih pijač in gaziranih pijač :nein:
+ milijon drugih reči, sem ful zbirčna :/
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 04. Maj. 2009 19:31

No, naj dam kontra in povem, da sem vrjetno ena redkih, ki ima zeloooo rada jetrce - posebej pražene. Drugače pa ne maram ravno krvavic, surovega česna in hrenove omake kot priloga restanemu krompirju (vse ostale oblike hrena imam rada). Pri nas doma velja pravilo, kar je na mizi je za kosilo. Jej ali bodi lačen. Tako da, jem ubistvu vse. Če pa mi ponudite te jedi in recimo špinačo, bi rajši izbrala špinačo. Od pijač pa ravno nimam rada gaziranih pijač in zale lemon (preveč mi je kisla).
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a OrangeLady » 04. Maj. 2009 21:11

ne maram vsega mesa razen belega (ok ok, priznam, maram tudi hrenovke)
*gaziranih pijač-nekako me sploh ne odžejajo, obratno
.frigg.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a .frigg. » 23. Maj. 2009 15:42

ne jem mesa, precej kuhane zelenjave, solate, raznih mlečnih izdelkov (sir npr. samo stopljen na pici ali testeninah), polente, raznih omak, gob, ne maram jajc, kečapov, majoneze, gorčice ipd., raznih biskvitov in drugih peciv, pudingov, nasploh ne morem videti ničesar iz želatine (tudi gumijastih bonbonov ne jem :razz: ), burekov, morske, kitajske, tajske... hrane. :D in sigurno bi se še kaj našlo.

od pijače ne maram čajev in vode z okusi (razen zale harmony in symphony občasno :cool: ), vina, raznih grenkih žganih pijač, (pre)sladkih sokov, ne pijem niti samega mleka.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 23. Maj. 2009 16:45

ojoj...kaj pa ti pol dejansko jes cez dan?!?

drugac se pa ful stinjam s small star - pr nas se tut je tisto kar je na mizi in se noben ne spakuje da je kaj na napacnem olju peceno itd itd :wink:
Zivljenje je piskotek!
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 23. Maj. 2009 18:17

Ne maram gob in vampov.
Jetra pa imam zelo rada za razliko od enih tukaj.

Od pijač pa ne maram mleka in multivitaminskih sokov.
.frigg.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a .frigg. » 24. Maj. 2009 11:16

inaa napisal/-a:ojoj...kaj pa ti pol dejansko jes cez dan?!?

drugac se pa ful stinjam s small star - pr nas se tut je tisto kar je na mizi in se noben ne spakuje da je kaj na napacnem olju peceno itd itd :wink:

jaz tudi ne bi bla tko zbirčna če bi mogla jesti kar imajo ostali za kosilo npr. ampk mi ni treba ker mi mama itak kuha posebi in pač sem lahko zbirčna. :D
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 24. Maj. 2009 14:15

.frigg. napisal/-a:ne jem mesa, precej kuhane zelenjave, solate, raznih mlečnih izdelkov (sir npr. samo stopljen na pici ali testeninah), polente, raznih omak, gob, ne maram jajc, kečapov, majoneze, gorčice ipd., raznih biskvitov in drugih peciv, pudingov, nasploh ne morem videti ničesar iz želatine (tudi gumijastih bonbonov ne jem :razz: ), burekov, morske, kitajske, tajske... hrane. :D in sigurno bi se še kaj našlo.

od pijače ne maram čajev in vode z okusi (razen zale harmony in symphony občasno :cool: ), vina, raznih grenkih žganih pijač, (pre)sladkih sokov, ne pijem niti samega mleka.

kaj pa ti sploh ješ???
kaycha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kaycha » 24. Maj. 2009 14:52

ne maram mleka, posledicno ne pijem navadnga jogurta, kakava, ne maram ksna sira, jem sam tistga z luknami ( ementaler, samostanski, ljutomerski...) pa toplenga, cokolesnik jem sam s kakavom
ne maram fizolove juhe, kuhanih jajc, zaseke, masla, margarine, ocvirkou, krvavic, tune k ni riomare, pastete k ni argeta, tisti hrenovk k se na kile prodajajo, k so u bistvu navadne klobase, rukole, rozin, poli salame in cesa podobnga, jem suhe salame in piscanjcja prsa.
verjetno je se kj, ampak nism tko grozn zbircna, pojem vecinoma use ostalo, tud tist, nad cemer se vecina zmrduje, npr. zelje, repa, spinaca, jetrca, to mi je use full dobr :D
.frigg.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a .frigg. » 24. Maj. 2009 23:16

V_Rose_V napisal/-a:
.frigg. napisal/-a:ne jem mesa, precej kuhane zelenjave, solate, raznih mlečnih izdelkov (sir npr. samo stopljen na pici ali testeninah), polente, raznih omak, gob, ne maram jajc, kečapov, majoneze, gorčice ipd., raznih biskvitov in drugih peciv, pudingov, nasploh ne morem videti ničesar iz želatine (tudi gumijastih bonbonov ne jem :razz: ), burekov, morske, kitajske, tajske... hrane. :D in sigurno bi se še kaj našlo.

kaj pa ti sploh ješ???

evo pojem ful velik sadja in zelenjave (vecinoma surovo), razne variante solat (paradiznik, zelje, kumare itd., zelene solate pa radica itk ne maram), razne juhce, pico, ful testenin, kruha. za kosilo vecinoma itak krompir hah. ubistvu se ful grozn slis, sam jem npr. palacinke, ceprov samih jajc ne maram. to use skup so sam moji principi, k jih bom mogla u kratkem spremenit, ker zivim ful nezdravo, najbolj pa me je sram ko moram jesti kje drugje (ne doma), ker folk ne more vrjet. najvecja fora pa je, da dejansko hrane ne bom niti probala, ce mi na pogled ni privlacna (kaksni morski sadezi idr.). uglavnem ja. razvajena sm do konca :D
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 25. Maj. 2009 10:16

in iz česa si narediš pico? oz kako si naročiš? če ne ješ kečapa pa mesa-salame so iz mesa :D
nah ja...boga tvoja mama :D
pokapika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pokapika » 25. Maj. 2009 10:26

ja verjetno si naredi margerito
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 25. Maj. 2009 10:32

V_Rose_V napisal/-a:in iz česa si narediš pico? oz kako si naročiš? če ne ješ kečapa pa mesa-salame so iz mesa :D
nah ja...boga tvoja mama :D

Zakaj bi morala biti pa salama na pizzi :eek: ? Saj maš vse sorte obloge na izbiro...
Kečapa pa ponavadi tudi ni na pizzi (vsaj na tapravi iz pizzerije), ampak so pelati, paradižnikova omaka ipd. :wink:

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov