Katere hrane in pijače ne marate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbi - Debatorica
- Na forumu od: 24. 12. 2006
- Kraj: ptuj
kamis napisal/-a:aja pa čist sm pozabla ne maram še čokolade,palačink,kakršnih kol čokoladnih bonbonov,peciv,študla,štruklov,kremšnit...
to je moja najljubša hrana kamis

drgač pa ne maram: krvavic, konjskega mesa, zelja, rdeče pese, ajdovih žgancov, ohrovta, radiča, ..... še in še
od pijač pa ne maram tonika, preveč grenki mi je... kar strosi me ko ga vidim
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
-jetrca
-gorgonzola
-drobovina,možgani,itd.
-krvavice
-kuhano zelje (ampak kislo kuhano zelje mi je pa dobro)
nisem prveč zbirčna,dosti jedi mi sicer ni prveč dobrih ampak jih vseeno pojem,če je to za kosilo (tudi govnač,ki je iz kuhanega zelja).
od pijač pa ne maram:
-konjaka
-tequile
-ouzo ali kaj je že tista grška pijača
kaj nej rečem,rada mam alkohol
mehurčkov se tudi izogibam,ampak ne zato ker mi ne bi bili všeč,ampak ker niso zdravi
-gorgonzola
-drobovina,možgani,itd.
-krvavice
-kuhano zelje (ampak kislo kuhano zelje mi je pa dobro)
nisem prveč zbirčna,dosti jedi mi sicer ni prveč dobrih ampak jih vseeno pojem,če je to za kosilo (tudi govnač,ki je iz kuhanega zelja).
od pijač pa ne maram:
-konjaka
-tequile
-ouzo ali kaj je že tista grška pijača
kaj nej rečem,rada mam alkohol

-
star7 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 6. 2007
- Kraj: tam, kjer so zvezde
star7 napisal/-a:hrana:
*krvavice
*cvetača
*ohrovt
*šparglji
*gorgonzola
*zajca(meso)
*ocvirki
*maline
*repa
*marcipan
*kremšnita
pijača:
*vino
*likerji
*donat
*čaj
*ledeni čaj
*kava
dodajam:
*rum kokos
*olive
*navadni krof (z marmelado)
*gorčica
*ajvar
*bučke
*zelenjavna mineštra
*cmoki (polnjeni z marmelado)
*hren
*sladko smetano
*žolca
...
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Niti nisem ne vem kok zbirčna...sam ne prenesem pa jetrc, vampov, raznih zmešanih jedi na žlico, k ne vejo al bi ble mesne al zelenjavne...uuu pa krvavic, pečenic in drugih nabasanih čudnih meskov v črevesu...
Kar se pa pijače tiče...od alkoholnih ne maram vodke pa malibuja, ker mi je blo enkrat preveč slabo po obeh... Nealkoholne pijače pa v bistvu pijem vse...razen kkšnih pretirano sladkanih ledenih čajev.
Kar se pa pijače tiče...od alkoholnih ne maram vodke pa malibuja, ker mi je blo enkrat preveč slabo po obeh... Nealkoholne pijače pa v bistvu pijem vse...razen kkšnih pretirano sladkanih ledenih čajev.
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
hrana, ki je ne jem:
vampi, pršut, salame (razen posebne), ocvirki, klobase, svinjsko meso nasploh (od mesa jem samo perutnino in kakšen govej zrezek, pa čepvapčiče
), ohrovt, repa, fižol, vložene paprike, olive, paštete, česen, hren, preveč sladkane jedi, mango
pijača, ki je ne maram:
presladki sokovi, gazirane pijače
vampi, pršut, salame (razen posebne), ocvirki, klobase, svinjsko meso nasploh (od mesa jem samo perutnino in kakšen govej zrezek, pa čepvapčiče

pijača, ki je ne maram:
presladki sokovi, gazirane pijače
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ne jem:
- rjavega fižola
- od mesa: krvavic, konjskega mesa, zajca, purana, kunčevine, jagnjetine, divjačine, race
- poli salame
Ne pijem:
- sadne vodke
- šnopsa
Aja - vampi so pa super - ampak samo če jih moja mami nadri. Njami
- rjavega fižola
- od mesa: krvavic, konjskega mesa, zajca, purana, kunčevine, jagnjetine, divjačine, race
- poli salame
Ne pijem:
- sadne vodke
- šnopsa
Aja - vampi so pa super - ampak samo če jih moja mami nadri. Njami

-
SweetNumb - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2006
- Kraj: My field of paper flowers
-fižol
-grah
-mlinci
-por
-cvetača
-ohrot
-olive
-kaki
-meso ki NI puran a pa piščanec
-čebula
-školjke, lignji, hobotnica in ostalo sluzastno sra*je
-marcipan
-kremšnite
-tiramisu
-korenje kuhano (surovo jem)
pijače pa... sangria mi je presladka pa likerjev ne maram, pa kave.
-grah
-mlinci
-por
-cvetača
-ohrot
-olive
-kaki
-meso ki NI puran a pa piščanec
-čebula
-školjke, lignji, hobotnica in ostalo sluzastno sra*je
-marcipan
-kremšnite
-tiramisu
-korenje kuhano (surovo jem)
pijače pa... sangria mi je presladka pa likerjev ne maram, pa kave.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Ne jem ničesar kar je iz mesa (se pravi samga mesa, pa klobas, paštet, hrenovk ...), ničesar kar je pečeno na masti, razn tega pa ne jem še mlincev, fižola, ohrovta, brokolija, majoneze, francoske solate, repe, določenih vrst sira (recimo tist plesniv pa tist ko ma take vlke lukne - ne vem točn kak se mu reče) ne maram ničesar kar ma okus po kokosu ... pa v glavnem od hrane je ful stvari ki jih ne jem, zihr sm še ful vsega pozabla.
Od pijače pa ful alkoholnih stvari ne maram (večina koktejlov, čokoladni liker itd. itd. - redkoktera alkoholna pijača mi je dobra), brezalkoholne pa pijem vse razn Zale Life.

Od pijače pa ful alkoholnih stvari ne maram (večina koktejlov, čokoladni liker itd. itd. - redkoktera alkoholna pijača mi je dobra), brezalkoholne pa pijem vse razn Zale Life.

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
GloR-Red - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
no angel napisal/-a:Ne jem ničesar kar je iz mesa (se pravi samga mesa, pa klobas, paštet, hrenovk ...), ničesar kar je pečeno na masti, razn tega pa ne jem še mlincev, fižola, ohrovta, brokolija, majoneze, francoske solate, repe, določenih vrst sira (recimo tist plesniv pa tist ko ma take vlke lukne - ne vem točn kak se mu reče) ne maram ničesar kar ma okus po kokosu ... pa v glavnem od hrane je ful stvari ki jih ne jem, zihr sm še ful vsega pozabla.![]()
dodajam še vse kar mi smrdi že od deleč, bela vina, likerjev k so pacasti, prestanih stvari, sir,...
Love yourself. Be fatal.
-
butterflychek - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2007
Hrana:
*vso meso, razen piščančje
*razne salame
*olive
Pijača:
*pivo
*ananasov sok, hruškov sok, grozdni sok...
Pa še velik stvari je, ki se jih ne morem spomnit.
*vso meso, razen piščančje
*razne salame
*olive
Pijača:
*pivo
*ananasov sok, hruškov sok, grozdni sok...
Pa še velik stvari je, ki se jih ne morem spomnit.

- lady gumica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
Brokoli, vsa drobovina, in vso meso ki ni piščanjčje(belo)ali svinjina.
Šnops. pretirano sladki likerji, sadna vodka, viski....
Šnops. pretirano sladki likerji, sadna vodka, viski....
-
*daddy's girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Ne jem:
krvavic,vampov,školjk,ohrovta,ričeta,oliv,žgancev,kakija,marcipana,tort(razen kremšnit in domače jogurtove torte),lignjev,pršuta,gorgonzole,vloženih paprik,navadnega jogurta,kislega mleka,skute..pa še kej bi se najdl.
Ne pijem:
raznoraznih presladkih sokov(v bistvu pijem samo juice in Zalo Symphony(sj ne vem a je prav napisan
),pa še to samo če grem slučajno na pijačo),piva,kave,gaziranih pijač,viskija,vina,šnopsa,brinjevca in podobnih stvari,stocka..tud tukej bi se še kej najdl 
krvavic,vampov,školjk,ohrovta,ričeta,oliv,žgancev,kakija,marcipana,tort(razen kremšnit in domače jogurtove torte),lignjev,pršuta,gorgonzole,vloženih paprik,navadnega jogurta,kislega mleka,skute..pa še kej bi se najdl.
Ne pijem:
raznoraznih presladkih sokov(v bistvu pijem samo juice in Zalo Symphony(sj ne vem a je prav napisan

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov