Kakovost hrane v Sloveniji

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

OdgovorNapisal/-a sončk » 07. Sep. 2009 21:59

Ja sej mi se ne furamo v 3 različne trgovine po različne izdelke, enkrat pač v eno, drugič v drugo. Sladoleda ne kupujemo glih pogosto, pa tud skret papir ne rabmo vsak drugi dan. Smo pa iz predmestja, tko da se mormo itak prpelat do trgovine.
Uporabniški avatar
Kiwy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 7. 2007

OdgovorNapisal/-a Kiwy » 07. Sep. 2009 22:07

najpogosteje nakupujemo v jagru, drugače pa tudi v hoferju, lidlu in sparu, v mercatorju pa zelo redko...

speaker, škoda ker nisi ženska, bi lahko skritiziral še trgovine, kjer prodajajo kozmetične izdelke in potem nobena izmed nas ne bi imela težav s kožo itd, ker bi kupovale samo tisto, kar bi ti priporočal :P
hec, ne me napast ;)
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

OdgovorNapisal/-a purple_rain » 07. Sep. 2009 22:08

Libido. napisal/-a:(in tiste ki kupujete samo v mercatorju/sparu sigurno kupite tudi kakšen izdelek blagovne znamke)
Ne. :P Res je, naši kupujejo izključno v Mercatorju (fotru dopovedat, da to ni edina opcija .. :roll:), ampak NIKOLI pa izdelkov Mercator blagovne znamke.
Na živce mi grejo predvsem ljudje, ki mislijo, da so vse stvari iz Lidla/Hoferja zanič, /.../ pač še ni tolko poznana, Mercator in Spar sta pa uveljavljena že tolko let
Again, ni res. Mi smo včasih na veliko nakupovali v Hoferju v Avstriji.

Sicer pa, sama grem rada v Spara (če ne drugega, se mi zdi, da ima večjo izbiro kot naš lokalni Mercator), predvsem je pa cenejši - najboljši sosed je žal pač najdražji.

V Hoferju sem pa tud jz že najdla dober sladoled :), ostalega pa, priznam, ne želim preveč probavati.
Uporabniški avatar
maissi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 8. 2009

OdgovorNapisal/-a maissi » 07. Sep. 2009 22:09

Mi nakupujemo v Sparu, ko gre za tiste večje, 1x tedenske nakupe.

V Tušu kupujemo mleko pa kruh pa če nam kdaj česa zmanjka kar nujno rabimo, ker ga mamo čisto blizu.

V Mercatorju je drago, kupimo samo, če majo kakšno akcijo.

Hofer mamo tudi zelo blizu in mi je všeč. Majo super piškote, mlečne izdelke, sokovi so pa zanič.

Lidl...blah, to mamo tudi dokaj blizu, ampak nikoli ne kupujemo tam, včasih če je kaj v akciji ,ampak nič takega kot je salama ipd.
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

OdgovorNapisal/-a mirella » 07. Sep. 2009 22:40

Vsaka od teh trgovin ima svoje dobre in slabe izdelke.. Na nekatere sem navajena v dolocenih trgovinah in jih tam kupim..
Vcasih probam kako stvar tudi v drugi trgovini kupit.. ce ne probas ne ves ali je boljse ali ne:)
Je pa res.. zadnje case sladoled na palcki prelit s cokolado in mandlji (iz Lidla) owna! :D
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
speaker1
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2009

OdgovorNapisal/-a speaker1 » 07. Sep. 2009 22:54

LaHauteCouture napisal/-a:speaker gate te še žuljo :lach: :lach: ?

ne gate, ampak tangice, ki sem jih kupil nedolgo nazaj.
speaker1
Komunikatorka
Komunikatorka

OdgovorNapisal/-a speaker1 » 07. Sep. 2009 22:55

Libido. napisal/-a:ampak ti pa imaš enih problemov :lol:
če bi se jst sekirala za vsakič ko sem kupla zanič jogurt .... :D

To pa vsekakor. Na te zadeve sem jezen, če niso OK.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

OdgovorNapisal/-a Jochie » 07. Sep. 2009 22:58

speaker1 napisal/-a:
LaHauteCouture napisal/-a:speaker gate te še žuljo :lach: :lach: ?

ne gate, ampak tangice, ki sem jih kupil nedolgo nazaj.

saj nočemo vedeti... :roll: :? :roll:
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2009

OdgovorNapisal/-a LaHauteCouture » 07. Sep. 2009 23:02

:lach: :lach: drugič jih sprobaj preden kupiš :D
speaker1
Komunikatorka
Komunikatorka

OdgovorNapisal/-a speaker1 » 07. Sep. 2009 23:04

LaHauteCouture napisal/-a::lach: :lach: drugič jih sprobaj preden kupiš :D

jih ni blo treba, ker je trgovka vedla, da mi 100% pašejo.
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2009

OdgovorNapisal/-a LaHauteCouture » 07. Sep. 2009 23:07

speaker1 napisal/-a:
LaHauteCouture napisal/-a::lach: :lach: drugič jih sprobaj preden kupiš :D

jih ni blo treba, ker je trgovka vedla, da mi 100% pašejo.

da ni bil trgovec :lach: :lach: :lach:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

OdgovorNapisal/-a red_rose » 07. Sep. 2009 23:18

OFF TOPIC! :heul:

midva mama v neposredni bližini velik Spar in velik Tuš center, res na enaki razdalji - z avtom, itak, ker tudi ce bi bla trgovina 100 m naprej bi mogla it z avtom ker vedno kupima za eno veliko skatlo in 3 velike vrecke :lol: no, in tako greva vedno v ta tuš ali spar. poljubno, meni sta nekje isto. glede cen in tega. mercator se mi pa zdi rahlo drazji. zelo redko grem tja. hofer, lidl...s fantom nikol. doma pa kupujejo tam in majo dolocene stvari res zlo dobre in ugodne.

mah, men sta tale moj tuš in spar cist kul ker tocno vem kje je kaj. ful me dela zivcno ko pridem pol v kako drugo trgovino in morm vse iskat (enkrat me je prisilu da greva v e.leclerc pa nisem vsega nasla :zzz: sva mogla it pol se v spara :rofl: ) pa nekak se navadim na iste znamke vsega, in mi je cudno v kaksnem lidlu ko nevem tocno kateri namazi so dobri in kateri jogurti :D
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

OdgovorNapisal/-a Tearjerker » 08. Sep. 2009 0:54

Tale avtor teme je po moje plačan da šimfa čez trgovine, kjer se najdejo stvari, ki jih je možno kupit brez da vzameš 3 hipoteke. Kak kul šiht, šimfat zna tak vsak, way to go! :gut:

Jaz osebno največ nakupujem v Lidlnu. Sem bila od začetka tudi jaz rahlo skeptična, ampak sem počasi ugotovila kateri njihovi izdelki mi ugajajo in kateri ne. Najredkeje pa zavijem v trgovine Tuš in Mercator. Tuš me je že večkrat razočaral predvsem s slabo ponudbo sadja in zelenjave, v Mercatorju delajo pa same sitne počasnele (o tem bi lahko napisala znanstveno razpravo, ker vedno ko grem v bilokater Mečkator, čakam 15 ur v vrsti) pa ker je drag in žal, čeprav se trudim po najboljših močeh, še vedno ne serjem bankovcev za 50€ ali več.

Hofer in Spar sta deležna mojih obiskov občasno, z obema trgovinama sem zadovoljna, je pa tudi pri meni tako, da imam Lidl najbližje.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

OdgovorNapisal/-a sončk » 08. Sep. 2009 0:58

Hahahahaha, se strinjam, stare počasnele v Mečkatorju :roll: Obup!!! Pa največkrat še zavijajo z očmi, če jih prašaš, če majo slučajno tainta namaz, in morjo it v skladišče iskat.
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

OdgovorNapisal/-a piškotek* » 08. Sep. 2009 5:44

Mi najpogosteje nakopujemo v Tušu. V Spar si hodim po malico. V Hofer pa grem po sladkarije, jogurte in še kaj.
(s)mej se

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov