Kakovost hrane v Sloveniji

Gurmanski užitki.
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ A tudi izdelki z Mercatorja s s kmetov?
Sicer pa tudi v Mercatorju prisegam na Slovenske proizvode

Pa a ni zanimivo, da je tudi v Hoferju vedno več slovenskih izdelkov? Slovensko mleko (kar še v Alpskem mleku ni), kruh, še Pogrej in pojej imajo, kar nekaj slovenskih vin, itd...

KLEMY :top:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jagoda-malina »

*mala* napisal/-a:^^ A tudi izdelki z Mercatorja s s kmetov?

Pa a ni zanimivo, da je tudi v Hoferju vedno več slovenskih izdelkov? Slovensko mleko (kar še v Alpskem mleku ni), kruh, še Pogrej in pojej imajo, kar nekaj slovenskih vin, itd...

Kar vidim po prospektih kaj dosti nimajo. Drugače pa mleko, meso, zelenjavo, sadje, kis, kruh, jajca, jogurte in še kaj kupujemo zadnje čase samo pri kmetih. V trgovini zelo malo kupujemo. Delamarisove ribe, Gorenjkina čokolada, Fructalov sok - izdelki, ki jih najpogosteje kupim v trgovini pa upam, da so še naši.
Baby*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Baby* »

Kupujte od kmetov pa bote 100% da je najbolj domače in najbolj zdravo!:)
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

jagoda-malina napisal/-a:
*mala* napisal/-a:^^ A tudi izdelki z Mercatorja s s kmetov?

Kar vidim po prospektih kaj dosti nimajo.

Meni se pa zdi, da imajo kar precej (http://hofer.si/si/html/product_range/s ... z_src=main) za nemški (avstrijski?) diskont. :) Tuki še zdaleč ni vse, zadnjič sem vidla bali čokoladke, seveda z drugačnim napisom, ampak popolnoma istimi barvami embalaže ter made in slovenia. :) Pa njihov čips v valju je isti kot Pringles, sej ne da je to slovensko, ampak omg <3

Gorenjka je pa men itak med najslabšimi čokoladami.
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mateja79 »

Kakorkoli že kar sem sprobala njihovih piškotov se nike umetni okusi.

Gorenjka je pa zakon :)
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

jaz občasno nakupujem v Hoferju in se mi zdi,da majo ok zdeve. saj kruh in meso so slovenskega porekla a ne? drugače majo pa tud kakšne druge fajn stvari (ne hrano) - recimo kake okraske, stvari za dom, se najdejo ugodno in dobre kvalitete. V lidlu še nisem bila, ker je precej daleč od mojega doma, drugače pa najraje kupujem v Sparu ali Mercatorju
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

Sem danes vidla test o probiotičnih jogurtih, ki so ga naredili. Očitno so naši in hrvaški boljši od nemških in avstrijskih. Govorim o kvaliteti, ne o okusu.

Sem pa tud primerjala toaletni papir v Mercatorju in Hoferju. V Hoferju npr. je precej dražji. Komentiram lahko tisto kar sem kupila danes v Hoferju, ko sem šla malo pofirbcat. Medtem, ko čokolada mi je pa vredu.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

pa si primerjala enake izdelke? Hoferjev toaletni papir je izredno kvaliteten, zdejle ne vem točno, kolk rolic je v paketu in kolk lističev v roli, ampak primerjat je treba enake stvari. :wink:
Uporabniški avatar
Larchiiie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Larchiiie »

Mi kupujemo tko.. usepovsod po mal. Kruh kupmo npr. v tušu, mleko v Mercatorju pa tko, sam nekak na splošno največ u Tušu kupujemo. V Špar ne gremo skor nikol.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

Mimi_M napisal/-a:pa si primerjala enake izdelke? Hoferjev toaletni papir je izredno kvaliteten, zdejle ne vem točno, kolk rolic je v paketu in kolk lističev v roli, ampak primerjat je treba enake stvari. :wink:

Enakega ne dobiš v Mercatorju in v Hoferju. Predvsem pa je važno koliko slojni je kje.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

No, sej tako sem mislila - koliko slojni, koliko rolic v paketu in koliko lističev v roli :D
Ne pa primerjat M dvoslojnega na tankih rolicah alpa Hoferjevega, ki ga je v paketu 10 debelih rolic in je 3 slojni
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

Ja sam kar jaz vem je v Hoferju ceneje samo, če je slabše, če je pa kao enako je pa še dražje. Tako, da če ste že pri WC papirju je enako 3 slojni ziher cenejši v Mercatorju, sploh un, ki je njohova blagovna znamka je prav dober in poceni pa še odišavljen.
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

Ziher, ker imamo o tem ful trdnih dokazov. :D
Every rose has its thorn
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mateja79 »

Jaz sem to bonitetno obdobje zbrala 600 Mercatorjevih pik, tako da lahko koristim zdaj 120 eur :)
Že prej sem pa kupovala samo ob torkih in tako kupovala skoz 10% ceneje.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

cvetkaaa napisal/-a:Ja sam kar jaz vem je v Hoferju ceneje samo, če je slabše, če je pa kao enako je pa še dražje. Tako, da če ste že pri WC papirju je enako 3 slojni ziher cenejši v Mercatorju, sploh un, ki je njohova blagovna znamka je prav dober in poceni pa še odišavljen.

V petek naredim raziskavo o cenah, debelosti, širini, dolžini. Bo prijetna popestritev po kolokviju :D

Sem danes vidla test o probiotičnih jogurtih, ki so ga naredili. Očitno so naši in hrvaški boljši od nemških in avstrijskih. Govorim o kvaliteti, ne o okusu.

Link? Naslov revije? :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Odgovori