~NIA~ napisal/-a:inaa napisal/-a:pepelčica napisal/-a:Itak pa imam občutek, da v Mercator hodijo samo še fensi cosmobejbe.
ne razumem
kao da hodjo v merkator ker ma višji status kot recimo Eurospin.
Hah, to sem tudi jaz pomislila, ko sem gledala, kako se nekaterim gravžajo in gabijo diskontne trgovine, pa kako so jim grde in neurejene. Sploh ko berem nekatere prispevke, se mi zdi, da bi morala biti jaz že mrtva, ker iz Hoferja jem še kaj drugega kot sladkarije, včasih celo mesnine!

Pač, če ima folk denarja dovolj, da ga čez ramo meče, naj se kar zmišljuje na dolgo in široko. Jaz sem bila tudi navajena kupovati v Mercatorju, ker je bil najbližja trgovina tam, kjer sem prej živela, pa sem zdaj, ko sem na svojem, hitro ugotovila, da tako ne bo šlo. Kupovala sem stalno samo najosnovnejše, denar je pa kar letel od mene ... Hofer je toliko cenejši, da sem stroške hrane za tretjino zmanjšala, pa še zmišljujem se lahko (tj. kupim več sladkarij, ...), ker se na ceni praktično ne pozna.
Pa ne boste verjeli, ampak ementalec ima okus po ementalcu, mortadela po mortadeli, tuna po tuni, sok pa po soku. Edina stvar, ki mi je bila čudna, je bila Nutoka. Nič še ni bilo pokvarjenega, in nič se še ni moglo po odurnosti primerjati z mercatorjevo cedevito.