Kakovost hrane v Sloveniji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
iz navade hodmo vedno u mercator u nakupe, ker enostavn vem kaj je na kasni polici, poznam prodajalke in mesarja...kr tko domace je.
tuš mi sploh ni prevec usec, u spar pa ucasih zaidem ce mimgrede kej rabmo.
lidl,hofer in podobno mi je kr neki, sploh zato k so trgovine na veliko in majo kr po tleh zlozene stvari. ceprou pa morm priznt da zadne case sm se cist slucajno tam znajdla in morm rect da sire imajo pa super, pa tut kasn sadje ni tok slab..jah, mrbit se pa pocas navadim
tuš mi sploh ni prevec usec, u spar pa ucasih zaidem ce mimgrede kej rabmo.
lidl,hofer in podobno mi je kr neki, sploh zato k so trgovine na veliko in majo kr po tleh zlozene stvari. ceprou pa morm priznt da zadne case sm se cist slucajno tam znajdla in morm rect da sire imajo pa super, pa tut kasn sadje ni tok slab..jah, mrbit se pa pocas navadim

Zivljenje je piskotek!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Punce, kako pa uporabljate kokosovo maslo? Me mika ga kupit. Kje pa je v Hoferju? Ga še nisem zasledila.
Jaz večinoma kupujem v Hoferju, domači pa v Merkatorju, ki je pač najbližji. Najbližji Hofer je pa vsaj 20 km stran.
Jaz večinoma kupujem v Hoferju, domači pa v Merkatorju, ki je pač najbližji. Najbližji Hofer je pa vsaj 20 km stran.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Kokosovo maslo (med margarinami ga najdeš) mam jaz za kuhat, pečt, cvret, za vse. Razen za solate. Prenese visoke temperature, tako da je tudi za peko. Ne vsebuje holesterola, hkrati pa nima vonja niti okusa in se na njem vse krasno speče.
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
kokosovo maslo v trdi obliki ni priporočljivo, naj bi bilo ono v kremnem stanju veliko boljše za zdravje.
Drugače se mi pa lidl in hofer gabita, 3 krat sem tam kupovala pa vedno domov prinesla pokvarjene ali pa ogabne stvari. Nikdar več. Plus tega gledam, da kupujem čimveč slovensko.
Drugače se mi pa lidl in hofer gabita, 3 krat sem tam kupovala pa vedno domov prinesla pokvarjene ali pa ogabne stvari. Nikdar več. Plus tega gledam, da kupujem čimveč slovensko.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Midva poskušava malo šparati, zato sva šla zadnjič v Hofer. Edina stvar, ki mi ni bila preveč dobra, je Nutoka (veliko presladka), drugo mi je bilo pa vse super. Med najboljšimi izdelki bi izpostavila mortadelo, sir edamec, marcipanove praline, radler in 'finski' kruh.
Sem pa potem primerjala, koliko bi prišlo, če bi vzela to, kar ponavadi kupiva v Merkatorju, in sva prihranila za približno četrtino. Meni je kul.
Sem pa potem primerjala, koliko bi prišlo, če bi vzela to, kar ponavadi kupiva v Merkatorju, in sva prihranila za približno četrtino. Meni je kul.

Every rose has its thorn
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Sessa napisal/-a:kokosovo maslo v trdi obliki ni priporočljivo, naj bi bilo ono v kremnem stanju veliko boljše za zdravje.
Čudn, men se pa še nikol ni kej tazga zgodilo. Že prej ko Hoferja ni blo v Sloveniji, smo nakupoval v Avstriji tam (ko smo šli tja) in res nikol nobenih slabih izkušenj. Niti z Lidlom ne.
Kaj si pa kupila pokvarjenega?
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
V Mercatorju, ki je sicer za spoznanje dražji od Špara, a ko odštejem vse popuste in pike se mi še vedno zdi najbolj ugoden glede na ponudbo. Raznih Hoferjev, Lidlov, Euro spinov,... ne obiskujem, ker mi je njihova hrana ogabna.
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
ŽuŽa napisal/-a:Sessa napisal/-a:kokosovo maslo v trdi obliki ni priporočljivo, naj bi bilo ono v kremnem stanju veliko boljše za zdravje.
Čudn, men se pa še nikol ni kej tazga zgodilo. Že prej ko Hoferja ni blo v Sloveniji, smo nakupoval v Avstriji tam (ko smo šli tja) in res nikol nobenih slabih izkušenj. Niti z Lidlom ne.
Kaj si pa kupila pokvarjenega?
Če ona reče, da je 3x kupovala tam in je bilo 3x pokvarjeno, potem pa že drži...

Drugač pa - OMG, nutokina jagodna krema.... Dons probala... NJAM.
- Baby*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Tudi jaz veliko kupim v lidlu kaj malega tudi v hoferju skoraj vedno sem bila zadovoljna nikoli ni bilo nič pokvarjenega...drugače je pa treba malo datume pogledat...ali če je bilo pokvarjeno bi pa ja nazaj nesla...nevem js še res nisem nikoli naletela na kaj pokvarjenega...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov