Kakovost hrane v Sloveniji

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

christianna cruz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a christianna cruz » 16. Sep. 2009 18:28

večino nakupimo v intersparu ( zelenjavo majo dobro in dosti svežo , v delikatesi in pri kruhu pa je izbira res ogrooomna )

pa v Hofer hodimo včasih po kaj sladkega - bonbončki haribo , čokoladice , .... pa fuuul majo dobr en sladoled. pa kaki zamrznjeni izdelki - zelenjava, pizze , štrudel...to pa je tut vse

jaz ko sem v ljubljani ponavadi kupujem tudi u intersparu , pa redkokdaj grem v eLeclerc , če se pa kaj sproti spomnem , pa se ustavim v mercatorju na bavarcu ko grem na fax ali pa domov , ko ravno tam prestopim na busih....

pralne praške , čistila, robčke , bolj fancy sladkarije in podobno pa gremo večkrat iskat v Müllerja , ker je avstrijska kvaliteta ...in se pozna , čeprav je malo dražje...
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 16. Sep. 2009 18:43

~NIA~ napisal/-a:ko bosta merkator in tuš po celi europi, bo tud tm not kej cenejš ;)

Veš kdaj bo to? hahaha Nikoli pa res.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 16. Sep. 2009 19:58

marypa napisal/-a:Eurospin, Hofer- se zelo izogibam.. Mama tam kupuje neke kumarice- enkrat je mela to nesrečo, da so ble pokvarjene :? - Jst jo sam vprašam: A to si kupla v Hoferju? Ok... :D Pa enkrat kupila bučna semena- kar nekaj napihnjeno, pa presoljeno... mg

Glede kumaric- shit happens- hm, kaj že so v Mercatorjevih našli? :D

Anyway I love Hofer.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
speaker1
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a speaker1 » 16. Sep. 2009 22:31

ŽuŽa napisal/-a:speaker1 ok al si zelozelozelo izbirčen,kritičen in razvajen človek, ki ni zadovoljen z nobeno stvarjo in more vse pokritizirat. Al pa maš mal preveč časa in nas vse mal za nos vlečeš tukile na forumu (pa ni važno v kerem smislu: blatenje trgovin; zajebavanje zarad preveč časa...).

Pa poskušam bit uvidevna pa razumet folk...ampak takih preseratorjev pa ne prenesem :roll: .

nič se NE za*ebavam, jest samo povem po pravic, kakšna je roba, pač sem kritik IN rad kritizeram vsako stvar, ki ni OK.

Pa ni treba brat moje kritike....očitno bereš, kar pa je velika napaka za tebe.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 16. Sep. 2009 22:34

po tvojih temah sodeč ti čisto nobena stvar ni ok :D
Let's swim to the moon .....
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a LaHauteCouture » 16. Sep. 2009 22:37

Libido. napisal/-a:po tvojih temah sodeč ti čisto nobena stvar ni ok :D

če on je kritik :D :D :rofl:

Drgač pa sem jedla že kumarice iz Eurospina in Lidla in so mi bile všeč :)
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 16. Sep. 2009 22:45

Kisle kumarice tam so najboljše, ker imajo največ kisline, pa še debele so :oops: in napolnjene s tisto kislino. :oops:
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss N. » 16. Sep. 2009 23:06

mi največ nakupujemo v merkatorju, ker mi je trenutno najbližje...pa točno vem kje je kaj postavljeno in mi ni treba iskat...u merkaotrju delamo tedneske špeže - čistila, meso, jogurti, pralni praški...
...merkator znamki se nekako izogibamo...

drugače smo pa tudi stranke eurospina - predvsem za toaletni, papirnate brisače, občasno kšn jogurt, pa njoki so kar solidni...aja pa za kšno sladkarijo...predvsem sladoled se še najbolj splača tam kupovat...(glede na izbiro okoliških trgovin)

u hofer zaidemo občasno....jogurti so meni osebno zanič, medtem ko so namazi specialni...paprika vložena je ful dobra, pa olive polnjene s papriko...

lidl - sirčke in sotilete (če se ne motim, je pravilno sir v lističih?) so izključno iz lidla (1x smo kupli u merkatorju pa jih noben ni hotu jest, ker je melo nek tak čuden okus)...jogurti so tudi dobri...pa u italiji (ta mi je najbližji) kupujemo tudi pašto Barilla in kinder izdelke...pa olive so tudi ful dobre...

u spar grem-o samo če sm u qulandiji...namensko na špežo nism še šla...u šparu ponavadi kupujem corn flakes (kadar grem u qulandijo)...

...gel za tuširanje tudi kupujem u italiji...smo se tako navadli...ga pa v slo še nism zasledila...pa kar se tiče kozmetike več al manj kupujem v italiji...stara navada, železna srajca...
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 17. Sep. 2009 6:57

Najraje kupujem v Leclercu...Nevem dokaj pocen pa na kartici se zbira denar,če kdaj res nuja kej kupt pa nimaš dnarja hehe....Drugač pa za nujne potrebe kot sta kruh pa mleko pa kar skočm u Mercatorja pa nabavim!Všeč mi je pa tudi Hofer,majo velik sadja pocen pa take prčkarije mejhne kr tko mal hehe :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 17. Sep. 2009 10:46

Aja, pa meni so super alkoholne pijače iz Hoferja- pol cenejše kot drugje, pa dobre. Idealno za kakšne fešte- vodka, jeger, razni likerji,...

Pa čips mi imajo dober, pa poceni. 80 centov za 250g. Ni boljšega za fešte :D

Smoothiji so veliko boljši kot Fructalovi, stanejo pa 1€. Temne čokolade so tudi odlične za svojo ceno (z okusom maline in hruške - njami). Pa toast je poceni in veliko boljši kot npr. Mercatorjev.

Pa Mascarpone sir za tiramisu je pol cenejši kot v Mercatorju in odličen :D
In sokovi so poceni in dobri (še posebi 100%).

Škoda ker nimam Hoferja kje bližje kot v Lj (60 km stran), bi precej prihranili doma.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 17. Sep. 2009 10:56

No js v Hoferju še sploh nisem bila(pa imam 2 na poti domov iz službe). Ponavadi najraje zavijem v Spar ali Tuš (tudi večje nakupe opravljava tukaj). V Lidlu se ustavima kvečjemu po kakšen sok, kakšen kekse, jogurte in pa toast.
Mercator mi pa nekak ni, razen za kej na hitrco kupit, ker nama je najbližje (skoraj pred vhodom) :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 17. Sep. 2009 10:57

Ups, 2×...
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dandy » 17. Sep. 2009 13:01

ne vem če to paše tle sam useen...čis slučajno sm prebrala sestavine izdelka kupljenga u lidlu...ok sej nima veze če je iz lidla...pač gre se za moje najljubše čokoladke in piše da lahko vsebuje sledi žveplovega dioksida :eek: jst ne vem a je to hec al oni to res misljo pa še en emulgator e 472c....če mogoče kera ve če je ta un ta škodljiv če se slučajn kera spozna :?

drgač pa nakupujem povsod razen u tušu pa hoferju k sta mi ful daleč.
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dadyka15 » 17. Sep. 2009 15:08

no poslušte to...u šol smo analiziral merkatorjev navadn jogurt s 3.5% m.m. pa enak jogurt od ljubljanskih mlekarn (MU) in smo ugotovil d je biu merkatorjev jogurt boljše kvalitete (barva, vonj, okus, kislinska stopnja, izločanje sirotke,..)...
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dadyka15 » 17. Sep. 2009 15:20

sicer pa je to tko da se v vsaki štacuni najde neki kr je res dobr pa kr je res zanič...pač stvar posameznika kje bo kupoval stvari pa hrano..men osebnoi so fajn leclerc pa tuš pa lidl k so dost pocen pa morm rečt d majo u leclercu najboljšo kvaliteto mesa, tuš mi je ušeč ker ma v svoji blagovni znamki večinoma slovenske proizvajalce hrane, lidl je pa itak dost pocen pa sadje pa zelenjavo majo super ker je vedno sveža na videz...
mercator mi je pa čist predrag..ok sj grem tud tja ker ga mam itak najbližjega v vasi sam k napihujejo cene do neba pa še čez...
hofra pa ne maram..pač ni mi tako ugoden kot so na začetku reklamiral pa še blizu ga nimam tko da...to je moje mnenje no pa upam d me ne boste napadl zrd tega :P

speaker1 ti se pa obnašaš kt en razvajen mulc :P
nč ni prov tvojim brbončicam...tebi priporočam da hodiš po futr u Mercator, po cune u Zaro pa Tkanino (slednja je mela učasih kvalitetno robo (oblačila) )po čevle u emporium pa u papriko recmo....joj prejoj.. :roll:
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov