Kakovost hrane v Sloveniji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 412 prispevkov
• Stran 27 od 28
•
Prejšnja
1 ... 24, 25, 26, 27, 28
Naslednja
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Zdaj nekaj časa hodim malo več v Spara in moram reči, da prav pogrešam Hofer, sploh vse v zvezi s kruhom in pa prigrizke. Samo kaj, ko je Spar toliko bližje ... 

Every rose has its thorn
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Hofer, hrana je odlična!
To zna potrditi tudi Nana Zenelli

To zna potrditi tudi Nana Zenelli

Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:05, skupaj popravljeno 1 krat.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
^^To se je meni zgodilo z borovničevim jogurtom LCA. Najhuje pa je, da sem ga že pol pojedla, preden sem opazla. Skoraj sem kozlala
Od takrat dalje ne prenašam borovničevega jogurta.

There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
positive vibration napisal/-a:^^To se je meni zgodilo z borovničevim jogurtom LCA. Najhuje pa je, da sem ga že pol pojedla, preden sem opazla. Skoraj sem kozlala![]()
Enako tukaj, le da je bil puding, kupljen v Mercatorju. Normalno zaprt, embalaža ni bila poškodovana, vsaj ne da bi videl. Najprej pojem eno žlico, pa se mi je zdel malce grenek okus, pa probam še eno, hmm nekaj je narobe. Pogledam na pokrovček in vidim, da je pod pudingom, ki je ostal gor, zeleno. Posežem še z žlico do dna lončka ... Faak, nikoli mi še ni bilo tako slabo.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Meni se je podobno zgodilo s sirom- ljubljanske mlekarne, tisti, ki je nariban. Ne vem točno, kje je bil kupljen.
Mislim, da se to pač zgodi, ne glede na trgovino in znamko. Saj, če bi nesla nazaj, bi ti verjetno vrnili denar ali pa dali nov jogurt
Mislim, da se to pač zgodi, ne glede na trgovino in znamko. Saj, če bi nesla nazaj, bi ti verjetno vrnili denar ali pa dali nov jogurt

-
Little fairy - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
Največ kupujem v Šparu, ker ga imam za blokom, všeč so mi njihovi bio izdelki, predvsem kava. Mlečnih izdelkov (razen sira, kisle smetane, rikote) in sladkarij ne jem, alkohol tud bolj redko pijem, pa še to zunaj, tako da tukaj težko svetujem glede cene.
Ribe mi imajo dobre v Leclercu, pa tud izbira je fajna.
Včasih zavijem v Hofer po pelate (omake za pašte pripravljam sama), tuno, ciabatte za malico in wc papir v modri embalaži, ker res dolgo traja
Meso in jajčka vzamem doma, največ pojem piščančjega in še to mora biti obvezno od PP.
V DM-u kupim alpro sojino mleko, ker je 30 centov cenejše, kot v Šparu, ter nekatere bio izdelke, predvsem različne sorte kaš.
Ker vsi hvalite sadje/zelenjavo iz Lidla, Hoferja, bom to začela tam kupovat, razen takrat, ko je bio tržnica v našem kraju, žal samo 1x na teden....
Zanima me pa, kakšne kvalitete so tekoči detergenti iz Hoferja ali Lidla, saj vidim da so dosti cenejši, kot tekoča Persil in Ariel in kateri mehčalec priporočate? Ali je te še vseeno bolje kupovat v Mullerju?
Hvala
Ribe mi imajo dobre v Leclercu, pa tud izbira je fajna.
Včasih zavijem v Hofer po pelate (omake za pašte pripravljam sama), tuno, ciabatte za malico in wc papir v modri embalaži, ker res dolgo traja

Meso in jajčka vzamem doma, največ pojem piščančjega in še to mora biti obvezno od PP.
V DM-u kupim alpro sojino mleko, ker je 30 centov cenejše, kot v Šparu, ter nekatere bio izdelke, predvsem različne sorte kaš.
Ker vsi hvalite sadje/zelenjavo iz Lidla, Hoferja, bom to začela tam kupovat, razen takrat, ko je bio tržnica v našem kraju, žal samo 1x na teden....
Zanima me pa, kakšne kvalitete so tekoči detergenti iz Hoferja ali Lidla, saj vidim da so dosti cenejši, kot tekoča Persil in Ariel in kateri mehčalec priporočate? Ali je te še vseeno bolje kupovat v Mullerju?
Hvala

"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Mene od praškov in mehčalcev izz Hoferja vse srbi in dobim izpuščaje na mestih kjer se oblačila najbolj drgnejo ob kožo. Prav tako od Mercator mehčalca. Isto so opazile moje cimre, tako da kar se tega tiče prisegam na 'kvalitetnejše' izdelke.
Prvi neprebran prispevek • 412 prispevkov
• Stran 27 od 28
•
Prejšnja
1 ... 24, 25, 26, 27, 28
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov