Kaj trenutno jeste?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- BlueLolita
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 3. 2012
Indijske oreščke
“You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.”
- aisha1992
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 6. 2012
ravnokar zmazala 270 g bučnic!!!!! pujs js 3 vrečke so šle..
Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change. Kiss slowly, play hard, forgive quickly, take chances, give everything and have no regrets. Life's too short to be anything…but happy
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^uuuu, pa bo res (Lidl akcija), hvalaaaa!! Bo treba it pofirbcat tole.
Zdej mi pa povej še kje si kostanjev pire najdla, prosim?
(sem za vikend delala neko pecivo, ki je zahtevalo tole, pa sem pač samo pretlačila (kuhan) kostanj, sam ni blo to glih to..)
Zdej mi pa povej še kje si kostanjev pire najdla, prosim?
(sem za vikend delala neko pecivo, ki je zahtevalo tole, pa sem pač samo pretlačila (kuhan) kostanj, sam ni blo to glih to..)
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Hehe, jaa, jaz grem tudi iskat verjetno
Jaz imam eno majceno špansko kostanjevo zadevico (Cuevas Chef) iz Maxija, sicer ni mišljeno toliko za pecivo, bolj kot dodatek k slanim jedem kakšna žlička : http://www.packagingoftheworld.com/2010 ... -chef.html
Na sliki je na desni.
Za pecivo bi pa priporočala kakšno večje pakiranje (in predvsem cenejše:/) pireja, ponavadi sem za pecivo kupila takega v veliki počevinki v Leclercu. Znamke se pa žal ne spomnim, ampak saj Francozi imajo vedno veliko izbiro kostanjevih pripravkov (najdeš pire, kostanjev sladkan namaz, kuhane kostanje, glazirane kostanje itd.). So pa imeli tudi v Maxiju zraven nek pire v pločevinki, ampak leclerc ima pomoje večjo izbiro Enkrat sem pa tudi tak kostanjev namaz uporabila in je bilo tudi super:
- Koruzni krispi kruhek z mlečnim namazom in semeni na vrhu
Jaz imam eno majceno špansko kostanjevo zadevico (Cuevas Chef) iz Maxija, sicer ni mišljeno toliko za pecivo, bolj kot dodatek k slanim jedem kakšna žlička : http://www.packagingoftheworld.com/2010 ... -chef.html
Na sliki je na desni.
Za pecivo bi pa priporočala kakšno večje pakiranje (in predvsem cenejše:/) pireja, ponavadi sem za pecivo kupila takega v veliki počevinki v Leclercu. Znamke se pa žal ne spomnim, ampak saj Francozi imajo vedno veliko izbiro kostanjevih pripravkov (najdeš pire, kostanjev sladkan namaz, kuhane kostanje, glazirane kostanje itd.). So pa imeli tudi v Maxiju zraven nek pire v pločevinki, ampak leclerc ima pomoje večjo izbiro Enkrat sem pa tudi tak kostanjev namaz uporabila in je bilo tudi super:
- Koruzni krispi kruhek z mlečnim namazom in semeni na vrhu
-
Rollin #3 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 6. 2011
- Kraj: Izola
o kul jaz imam tudi rada kostanjev pire. enkrat sem ga jedla enega v ajdovem zrnu. je bil ful dober. samo ne vem ce je bil ravno sladek... tle ko googlam recepte za kostanjev pire so vsi sladki. kaj ve kdo kako naredit nesladkega? recimo s kostanjem iz plocevinke.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
dot, hvala za odgovor.
Bi lahko vedela, da bo Leclerc omenjen (sam če je pa res fajn ponudba).
Bi lahko vedela, da bo Leclerc omenjen (sam če je pa res fajn ponudba).
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov