Kaj trenutno jeste?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Kikirikijevo maslo na žlico
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
pijem sadni shake: 1 banana, 1 breskev, 1dl sojinega mleka. njamsili
- MBrando
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 1. 2012
Še jeste kdaj nekaj tako preprostega kot je DOBER SVEŽ KRUH (pri meni domač črni ali pirin), MASLO in RAZLIČNI SIRI?
To se spomnim iz otroštva in si bom jutri privoščil.
Kaj bi vam pasalo piti zraven? Za sebe vem, da sem oboževal kakav zraven, ker mi paše kombinacija sladko slano. Noro!
Mnenje?
Aja, sploh pa ker imam doma maslo iz Normandije z grobo morsko soljo. Sira pa sta GRAN PADINO in KRANJSKA GAVDA (12 mesecev starana). Dobra aromatična in trda sira.
Obožujem sire, pa vi?
Pojedel žgance in sardine z zelenjavo
To se spomnim iz otroštva in si bom jutri privoščil.
Kaj bi vam pasalo piti zraven? Za sebe vem, da sem oboževal kakav zraven, ker mi paše kombinacija sladko slano. Noro!
Mnenje?
Aja, sploh pa ker imam doma maslo iz Normandije z grobo morsko soljo. Sira pa sta GRAN PADINO in KRANJSKA GAVDA (12 mesecev starana). Dobra aromatična in trda sira.
Obožujem sire, pa vi?
Pojedel žgance in sardine z zelenjavo
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
(^^ Jp, tudi jaz imam rada različne sire, sploh Grana Padano je kul, ampak bolj za dodatek, ker je precej slan. Masla nikoli ne jem zraven takih zadev, ponavadi sem zgolj kruh, zadnja leta pa tudi tega skorajda ne, tako da koščke različnih sirov raje zavijem v listke solate, radiča vitlofa itd. - bolj zdravo in še osvežujoče. Glede pijače bi jaz definitvno vodo (itak pijem skor samo to, pri takih slanih in aromatičnih stvareh pa sploh). Mi je pa drugače všeč tudi ta slano-sladka kombinacija, ki jo omenjaš, ampak sem jo ponavadi prakticirala predvsem pri prepečencu z arašidovim maslom in kakavu za zraven
Je pa drugače tole v tej temi OT, mogoče bi odprl kakšno posebno debato o teh kulinaričnih strasteh in idejah, ki se ti porajajo Ali pa če že imamo sirasto temo, se ne spomnim...)
--------------
- špinačno-skutin žepek
Je pa drugače tole v tej temi OT, mogoče bi odprl kakšno posebno debato o teh kulinaričnih strasteh in idejah, ki se ti porajajo Ali pa če že imamo sirasto temo, se ne spomnim...)
--------------
- špinačno-skutin žepek
- MBrando
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 1. 2012
dot: Hvala na mnenju in priporočilih. Tudi sam jem sir z različno zelenjavo. Najraje kos sira, takšen tanki kos, GURMANSKI bi jaz rekel, pol pa kos sveže čvrste kumarce, 3 zelene olive, pa kakšen kos paradižnika. To je klasika, ko me zagrabi hitra lakota. Sir in paradižnik sta UBER kombinacija!
Sicer pa, ni ga čez te slane sire, svežo zelenjavo in sprehodom pod vročim soncem.
Uff, hvala za predlog. Sem že sam razmišljal da bi odprl posebno temo, a nisem vedel če bi bilo primerno.
No, sedaj vsekakor bom.
Lep večer še naprej
Sicer pa, ni ga čez te slane sire, svežo zelenjavo in sprehodom pod vročim soncem.
Uff, hvala za predlog. Sem že sam razmišljal da bi odprl posebno temo, a nisem vedel če bi bilo primerno.
No, sedaj vsekakor bom.
Lep večer še naprej
- Suzany
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
- Kraj: Ljubljana
Imam še 4 koščke na krožniku. Sodelavec je prinesel od Rogljička pecivo - majo v Tušu. To je pa tako dobr....mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
http://www.tustrgovine.si/_tpl/_img/spostujmo-slovensko/nacionalno/banner-rogljicek-zgodba-o-uspehu.jpg
http://www.tustrgovine.si/_tpl/_img/spostujmo-slovensko/nacionalno/banner-rogljicek-zgodba-o-uspehu.jpg
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
pleskavica + pečeni šampinjoni in paprika <3
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov