Kaj ste danes jedli?
Z: dve tortiliji s topljenim sirom,opečeni v toasterju, 1 jabolko
M: 2 mini jabolki
K: skleda zelene solate z veliko fižola, jabolko, 4 pesti orehov in rozin
M: 125 g skute z medom in marmelado, 1 lonček activie, 1 jabolko, 250 ml sojinega mleka
V: 250 g jogurta, banana, 3 manjše jabke
A se sam men zdi, al količinsko ful velik pojem?
M: 2 mini jabolki
K: skleda zelene solate z veliko fižola, jabolko, 4 pesti orehov in rozin
M: 125 g skute z medom in marmelado, 1 lonček activie, 1 jabolko, 250 ml sojinega mleka
V: 250 g jogurta, banana, 3 manjše jabke
A se sam men zdi, al količinsko ful velik pojem?
Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change. Kiss slowly, play hard, forgive quickly, take chances, give everything and have no regrets. Life's too short to be anything…but happy 

^^ Ne, zdaj se mi zdi bolje, kot si imela pred časom, tisti celi škafi sadja res ne delajo preveč koristi organizmu
Samo je še vseeno malo enostranska prehrana... ampak mislim, da je vseeno dosti bolje tole kot kakšni jedilniki s samimi sendviči, krompirjem in čokolinom, brez sadja ali zelenjave (samo pazi na ščitnico, preveč oglji. hidratov oz. sladkorjev ji na dolgi rok baje lahko škoduje, mogoče bi raje kak sadež zamenjala s kosom zelenjave). Če se počutiš v redu, s samo količino itak ni težav
(zase npr. vem, da bi bila čisto zaspana in se napihnila kot tista smešna riba
, če bi vse to jedla, ker nisem navajena in mi žal vse škoduje, ampak na splošno je pa čist ok
).

-
- Cosmopsiho
Sreda: Prežganka (mamina, najboljšsa. Hvala maman )
KusBIZI z a lot of curry, pol glave kuhane cvetače, prelite z olivcem, zelen sveži feferon
Včeraj: Na podaljšanem vikendu oz. dopustu pri družini v LJ. Tetka je v sferah ozvezdja, joge, orientalskega plesa, zatorej je pri njej papcat vedno pravo doživetje.
Gosta zelenjavna juhica (vse sestavine domače. Nekaj iz lastnega primorskega vrta, nekaj iz tržnice) bio eko, ali obratno.Kako sedaj?!?! + file morske SPAKE (majkemi. Prvič jedel in kar po prvem grižljaju sem jo okronal za mojo TOP nom nom ribico), eko bio krompir ter domača blitva (no, več krompira kot blitve, zatorej sem pojedel le žlico tega) + skleda domače zelene soljat v kombinaciji z radičem ter prelita z lokalno primorskim balzamičnim kisom. Uff ufff
Danes: Ostanek fiiine juhe + polnozrnati kuskus s česnom,čebulo, jajčko...
KusBIZI z a lot of curry, pol glave kuhane cvetače, prelite z olivcem, zelen sveži feferon
Včeraj: Na podaljšanem vikendu oz. dopustu pri družini v LJ. Tetka je v sferah ozvezdja, joge, orientalskega plesa, zatorej je pri njej papcat vedno pravo doživetje.
Gosta zelenjavna juhica (vse sestavine domače. Nekaj iz lastnega primorskega vrta, nekaj iz tržnice) bio eko, ali obratno.Kako sedaj?!?! + file morske SPAKE (majkemi. Prvič jedel in kar po prvem grižljaju sem jo okronal za mojo TOP nom nom ribico), eko bio krompir ter domača blitva (no, več krompira kot blitve, zatorej sem pojedel le žlico tega) + skleda domače zelene soljat v kombinaciji z radičem ter prelita z lokalno primorskim balzamičnim kisom. Uff ufff
Danes: Ostanek fiiine juhe + polnozrnati kuskus s česnom,čebulo, jajčko...
-
- Sramežljivka
- Kraj: LJUBLJANA
-
- Sramežljivka
- Kraj: LJUBLJANA
Z: na hitro kava, ker se mi je mudilo
M: jogurt, kava
M2: napolitanke (resno se moram odvadit, da jem hrano, ko pridem v društvo, ampak kaj ko je zmeraj tam)
K: spomladanski zavitek, špageti, ocvrte banane
M2: pijem kavo, z bolj malo mleka in furam "safr" ker sem spet preveč pojedla za kosilo
V: upam, da se bom uspela upret junk foodu in bom samo kako sadje
M: jogurt, kava
M2: napolitanke (resno se moram odvadit, da jem hrano, ko pridem v društvo, ampak kaj ko je zmeraj tam)
K: spomladanski zavitek, špageti, ocvrte banane
M2: pijem kavo, z bolj malo mleka in furam "safr" ker sem spet preveč pojedla za kosilo
V: upam, da se bom uspela upret junk foodu in bom samo kako sadje

prvo Pomaranča bar, drugo Kitajska restavracija.
http://dekleizpariza.blogspot.com/
Moj nov blog and me on Lookbook.
http://lookbook.nu/fabulousandclassy
Moj nov blog and me on Lookbook.
http://lookbook.nu/fabulousandclassy
Z: 2 jabki, bela kava
M: 1 majhna jabka, 250 g navadnega jogurta z žlico medu, bela kava
K: ogromna skleda zeljnate solate, 150 g fižola, skuša z zelenjavo iz konzerve, 2 jabki
M: jabka, bela kava
V: navadn jogurt z zmiksano banano in pomarančo, 2 majnši jabki
M: 1 majhna jabka, 250 g navadnega jogurta z žlico medu, bela kava
K: ogromna skleda zeljnate solate, 150 g fižola, skuša z zelenjavo iz konzerve, 2 jabki
M: jabka, bela kava
V: navadn jogurt z zmiksano banano in pomarančo, 2 majnši jabki
Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change. Kiss slowly, play hard, forgive quickly, take chances, give everything and have no regrets. Life's too short to be anything…but happy 

OT: kok se pa kej ti rediš od tegale jedilnika? Veš kok je to cukra, mogoče res neb blo slabo mal omejit količino sadja, ki ga poješ
Z: ovseni kosmiči s sojinim mlekom
M: kava + manjdlji
K: testenine s tuno
V: verjetno kaka solata

Z: ovseni kosmiči s sojinim mlekom
M: kava + manjdlji
K: testenine s tuno
V: verjetno kaka solata
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.