Kaj ste danes jedli?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 548 prispevkov
• Stran 3 od 37
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 37
Naslednja
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
ko sm se zbudila (ob dveh): bela kava
kosilo (ob pol šestih), oz. že bolj večerja: tortilla s čebulo, koruzo, papriko in tuno + solata iz paradižnika s sirom v slanici
malica bo(ob enih ponoč): sendvič s sirom in namazom in jogurt
kosilo (ob pol šestih), oz. že bolj večerja: tortilla s čebulo, koruzo, papriko in tuno + solata iz paradižnika s sirom v slanici
malica bo(ob enih ponoč): sendvič s sirom in namazom in jogurt
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
Z: 3 prepecenci, banana
M: na kolobarcke narezana kumara z skuto
K: spageti z kecapom (ni glih dobr ampak nisem mela vec casa)
M: jabolko
V: ...
M: na kolobarcke narezana kumara z skuto
K: spageti z kecapom (ni glih dobr ampak nisem mela vec casa)
M: jabolko
V: ...
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
madonca ko vidim kolko ene jeste, pa same suhice okol mene, me direkt depredija stisne..
jaz sem danes zajtrkovala conrflakes, za kosilo pa pico...večerji sem se odpovedala, ker sem v depress padala , ker sem v šestnajsti trgovini komaj našla hlače...:S
jaz sem danes zajtrkovala conrflakes, za kosilo pa pico...večerji sem se odpovedala, ker sem v depress padala , ker sem v šestnajsti trgovini komaj našla hlače...:S
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
V_Rose_V napisal/-a:madonca ko vidim kolko ene jeste, pa same suhice okol mene, me direkt depredija stisne..
Ne vem na koga je letelo, ampak jaz nimam občutka, da bi velik pojedla. Sploh pa če gledam kolegico, ko greva ven, ko stalno išče trgovino ali pa restavracijo, ker je non stop lačna. Pa moja mami, ker poje več kot ja pa je skoz suha. No sama sem tud suha, ampak od manj hrane ne bi mogla živet, ker ko sem lačna moram jest, če ne mi sposobnost čist pade. Gledam pa, da imam vsaj 4 obroke na dan, ker najslabše je, da se dvakrat fejst naješ, vmes pa nič.
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
Zjutraj: čaj in pecivo
Malica: dunajski zrezek, pomfri in solata
Kosilo: pasulj in suho meso
Pozno popoldne: pica (zunaj s kolegico)
Malica: dunajski zrezek, pomfri in solata
Kosilo: pasulj in suho meso
Pozno popoldne: pica (zunaj s kolegico)
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Z.: pol kosa kruha z medom + velika doza kave z mlekom
K.: golaž in polenta (ampak otroška porcija, ker tega res ne maram + se izogibam koščkom mesa, ker so čudni
)
M.: yogsi jogurt.
V.: dve ocvrti jajci + kruh
Ta teden mi hrana ne gre... stres zaradi kolokvija in zmeda v ljubezni naredita svoje![biggrin :D](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/grin.gif)
K.: golaž in polenta (ampak otroška porcija, ker tega res ne maram + se izogibam koščkom mesa, ker so čudni
![smile :)](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/smile.gif)
M.: yogsi jogurt.
V.: dve ocvrti jajci + kruh
Ta teden mi hrana ne gre... stres zaradi kolokvija in zmeda v ljubezni naredita svoje
![biggrin :D](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/grin.gif)
Prvi neprebran prispevek • 548 prispevkov
• Stran 3 od 37
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 37
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov