Kaj kuhate danes?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Vceraj smo na koncu bili pri njegovih starsih, jedli ajdove zgance in svinjsko obaro z gobami.
Danes sem malemu zjutraj homemade cokolino na ovsenem mleku. Iz Holle pirine kase, z nesladkanim kakavom in kanckom vanilje.
Za kosilo sem v pecici pecene jajcevce z mediteranskimi zacimbami, napolnila sem jih z omako iz riža, domacega paradajza, cesna, cebule, bucke, paprike, korencka, mlade spinace, cvetace. Povrh potreseni koscki svezega paradiznika in kumare in preliv iz jogurta, ene ful dobre domace kisle smetane, cesna, limone, ekstra devicnega olivnega, petersilja.
Danes sem malemu zjutraj homemade cokolino na ovsenem mleku. Iz Holle pirine kase, z nesladkanim kakavom in kanckom vanilje.
Za kosilo sem v pecici pecene jajcevce z mediteranskimi zacimbami, napolnila sem jih z omako iz riža, domacega paradajza, cesna, cebule, bucke, paprike, korencka, mlade spinace, cvetace. Povrh potreseni koscki svezega paradiznika in kumare in preliv iz jogurta, ene ful dobre domace kisle smetane, cesna, limone, ekstra devicnega olivnega, petersilja.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
ravnokar sem poguglala single serving waffle recipe, sem si pripravila in spekla dobesedno en vafel za nagrado ker sem pridna
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov