Kaj kuhate danes?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Prispevkov: 2507
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Piscancje prsi polnjene s spinaco in sirom, pire krompir
-
hayley - Cosmopsiho
- Prispevkov: 7917
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Pizzdadilas - pšenična tortilja, pekoči kečap(sem mislila najprej dat navadnega, ma ga je očitno moj že celega porabil, ker ga ne najdem), pršut, naribana livada, mozzarela, šampinjoni, koruza, začimbe rdeča paprika, majaron, česen v zrnju, čebula v zrnju, peteršilj, bazilika
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
hayley - Cosmopsiho
- Prispevkov: 7917
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Od moje mame sem jedla bistro govejo juho in solato iz zelene solate in motovilca, ostali so jedli rezance z golazem divjega zajca.
Meni dela slabo od vceraj in mi divji zajec smrdi, zato sem zase naredila omako iz zamrznjenih domacih buck, kupljene ze odprte in za porabit paradiznikove pasate, sveze bazilike, provansalskih zacimb, cesna v prahu, ovcjega sira, poleg rezancev.
Za tamalega sem naredila koruzni zdrob na adaptiranem mleku. ( ne da se mi crpati svojega, pa se v stanovanju od starsev bi se malo cudno pocutila okrog lutat po kuhinji in kuhat s svojim mlekom..) sem ga v vecini jaz pojedla, malemu rase zob in se manj je, kot je prej.
Meni dela slabo od vceraj in mi divji zajec smrdi, zato sem zase naredila omako iz zamrznjenih domacih buck, kupljene ze odprte in za porabit paradiznikove pasate, sveze bazilike, provansalskih zacimb, cesna v prahu, ovcjega sira, poleg rezancev.
Za tamalega sem naredila koruzni zdrob na adaptiranem mleku. ( ne da se mi crpati svojega, pa se v stanovanju od starsev bi se malo cudno pocutila okrog lutat po kuhinji in kuhat s svojim mlekom..) sem ga v vecini jaz pojedla, malemu rase zob in se manj je, kot je prej.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov