Kaj kuhate danes?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Vceraj losose v ponvi v cesnovo smetanovi omaki z mlado spinaco in baby paradiznikom in kvinoja za prilogo.
Danes se ne vem, mi je pa kupil nove sampnjone, da naredim tisto juho z gobami od petka, ki je bila menda ful dobra, samo bo on nazaj izp sluzbe sele v torek za kosilo.
Danes se ne vem, mi je pa kupil nove sampnjone, da naredim tisto juho z gobami od petka, ki je bila menda ful dobra, samo bo on nazaj izp sluzbe sele v torek za kosilo.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- mmm
- Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 11. 2011
Včeraj nisem nič, ker sem bil čez dan švoh, zvečer smo pa itak šli na večerjo... tko da sem sam Olimpija burek (ta mi je ful dober ) zjutraj pojedel, pol pa nič več...
Danes sem (bil) še bolj švoh, ker nočem Lekadolov žret, večino dneva spim.
Sem si pa včeraj kupil česnovo juho iz vrečke in sem to danes "delal"... zdele pa hrenovke, kečap in kruh... pol pa še mal neke domače ful dobre slivove marmelade...
Drgač pa jem vitamine, pa banane, limone, pomaranče
Pa on dragi matičen mleček mam od Medexa... zdele ga teden dni nisem jedel, morda sem zato zbolel... ker ko začneš jemat, ga je priporočeno nekaj časa jemat... zlgeda pa kot kak "zvarek" v klubu, ki ga hostese nosijo naokrog ...mislim, lepo je pakiran
Danes sem (bil) še bolj švoh, ker nočem Lekadolov žret, večino dneva spim.
Sem si pa včeraj kupil česnovo juho iz vrečke in sem to danes "delal"... zdele pa hrenovke, kečap in kruh... pol pa še mal neke domače ful dobre slivove marmelade...
Drgač pa jem vitamine, pa banane, limone, pomaranče
Pa on dragi matičen mleček mam od Medexa... zdele ga teden dni nisem jedel, morda sem zato zbolel... ker ko začneš jemat, ga je priporočeno nekaj časa jemat... zlgeda pa kot kak "zvarek" v klubu, ki ga hostese nosijo naokrog ...mislim, lepo je pakiran
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
kupljeni zmrznjeni njoki, domača sirova omaka (mornay) in skleda zelene solate z zadnjimi domačimi paradižniki.
zdaj pa ko mala spi, v miru pijem kavo in jem sladoled
super hitro in tamala lahko pomaga, tako da laže počaka kosilo
zdaj pa ko mala spi, v miru pijem kavo in jem sladoled
super hitro in tamala lahko pomaga, tako da laže počaka kosilo
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
Moj naredil juho iz bučk in pora.
Meni se pa zdaj v pečici dela narastek iz ajdove kaše, čebule,česna, piščanca, kisle smetane, mozzarele. (mali bo sigurno kot ponavadi hotel jest, ravno, ko bo spečeno, pa njegov 'obrok' traja normalno pol ure, razen zjutraj je krajši) + solata iz kumar
Meni se pa zdaj v pečici dela narastek iz ajdove kaše, čebule,česna, piščanca, kisle smetane, mozzarele. (mali bo sigurno kot ponavadi hotel jest, ravno, ko bo spečeno, pa njegov 'obrok' traja normalno pol ure, razen zjutraj je krajši) + solata iz kumar
- mayaeb
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 8. 2020
Danes bomo naredili tipično martinovo.
Z malim sva pripravila raco, ki se že peče, ati je zadolžen za rdeče zelje in mlince. Obiski pa prinesejo sladico in
Vedno več mi pomenijo ti skupni obroki in druženje ob hrani+dodatne roke
Z malim sva pripravila raco, ki se že peče, ati je zadolžen za rdeče zelje in mlince. Obiski pa prinesejo sladico in
Vedno več mi pomenijo ti skupni obroki in druženje ob hrani+dodatne roke
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
-
hayley - Cosmopsiho
V pečici pečene puranje roladice ovite v slanino z nadevom iz pečenega kostanja, korenčka, čebule, česna, peteršilja, parmezana, mandljeve moke in pečen krompirček iz pečice. zelena solata s paradižnikom.
1. v življenju sem pekla kostanj.
In skorajda najbolj okusen, kar sem jih jedla. Starši ga očitno prepečejo, da je ves suh in zažgan največkrat.
1. v življenju sem pekla kostanj.
In skorajda najbolj okusen, kar sem jih jedla. Starši ga očitno prepečejo, da je ves suh in zažgan največkrat.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Ravno konec bo počasi, potem pa so obiski že tu... filan piščanec, mlinci, tinstano rdeče zelje, profiteroli, kozarec domačega vina (zame, za ostale mogoče kak več). Za Martinovo ne kompliciram, edino race/gosi noben ne jé in je piščanec zamenjava.
The world is as you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov