Kaj kuhate danes?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Včeraj kari s piščancem, sladkim krompirjem, lečo
Danes ali bom kar ocvrta jajca s šampinjoni in sir na vrhu, ker morem šampinjone porabit, ali pa enolončnico s kislim zeljem, klobaso, krompirjem
Danes ali bom kar ocvrta jajca s šampinjoni in sir na vrhu, ker morem šampinjone porabit, ali pa enolončnico s kislim zeljem, klobaso, krompirjem
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
hayley - Cosmopsiho
Danes jedla pri mami zelenjavno juho, pohano meso, krompirjev solato.
Včeraj pa jaz v Lj delala riž s piščancem, šampinjoni, brokolijem , sojino omako s česnom, ingverjem, medom ter še od predvčerajšnjem imela kot nekakšno palačinko iz pečice z dušenimi jabolkami.
Včeraj pa jaz v Lj delala riž s piščancem, šampinjoni, brokolijem , sojino omako s česnom, ingverjem, medom ter še od predvčerajšnjem imela kot nekakšno palačinko iz pečice z dušenimi jabolkami.
-
hayley - Cosmopsiho
Na zadnje sem 2 dni nazaj kuhala - govejo pljučno pečenko ter sortiran brstični ohrovt.
Danes sem pa solato iz motovilca, z malo popečenim kuhanim pršutom ter kuhanimi jajci.
Danes sem pa solato iz motovilca, z malo popečenim kuhanim pršutom ter kuhanimi jajci.
-
hayley - Cosmopsiho
Prvic sem kuhala nekaj ne- predpripravljenega od slabosti/nosecnosti naprej.
Kremno rizoto s karamelizirano cebulo in slanino ter domaco rdeco peso.
Sem pa sicer veliko bolj fan paste ali pecenega krompircka kot riza.
Se mi zdi da sem stala pred sporgwtom celo vecnost, med rezanjem kupa cebule in eno urnim mesanjem na dveh koncih. Upam da sem tud pr temu nekaj kalorij porabla. Pa se sipat gina ne morem vec kot sem imela prej navado med kuhanjem.
Kremno rizoto s karamelizirano cebulo in slanino ter domaco rdeco peso.
Sem pa sicer veliko bolj fan paste ali pecenega krompircka kot riza.
Se mi zdi da sem stala pred sporgwtom celo vecnost, med rezanjem kupa cebule in eno urnim mesanjem na dveh koncih. Upam da sem tud pr temu nekaj kalorij porabla. Pa se sipat gina ne morem vec kot sem imela prej navado med kuhanjem.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
- Mleto meso z zelenjavo (a la zelenjavni bolonjeze) za meal prep + za jutri kosilo.
- skutina torta z omako iz robid
- robidovi mafini z ovsenimi kosmiči in grškim jogutom
tortica je bila planirana za danes po kosilu, mafini za malico jutri. nenapovedani obiski so spolirali vse kar sem napekla, tako da sem brez malice ostala
- skutina torta z omako iz robid
- robidovi mafini z ovsenimi kosmiči in grškim jogutom
tortica je bila planirana za danes po kosilu, mafini za malico jutri. nenapovedani obiski so spolirali vse kar sem napekla, tako da sem brez malice ostala
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov