Kaj kuhate danes?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Prispevkov: 3547
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Uffff mayaeb, jutri bom pa tudi jaz rižoto s šparglji, jih mam ziher še eno kilo od lanske sezone v zmrzovalniku (se je pa že nova sezona začela ).
Danes smo spet rabili neki na hitro, tako da so bile tortilje s svinjskim mesom in zelenjavo.
Danes smo spet rabili neki na hitro, tako da so bile tortilje s svinjskim mesom in zelenjavo.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Prispevkov: 4436
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Nazadnje:
- Pašto s kozjim sirom in pestom + piščančjim mesom in popečenim paradajzom
- Lososa s pirejem iz cvetace, kokosa in malo cimeta in pomarancnega soka (meni novo, je blo kul )
- Pašto s kozjim sirom in pestom + piščančjim mesom in popečenim paradajzom
- Lososa s pirejem iz cvetace, kokosa in malo cimeta in pomarancnega soka (meni novo, je blo kul )
- mayaeb
- Kofetarica
- Prispevkov: 851
- Na forumu od: 26. 8. 2020
Uffff mayaeb, jutri bom pa tudi jaz rižoto s šparglji, jih mam ziher še eno kilo od lanske sezone v zmrzovalniku (se je pa že nova sezona začela ).
Ostanejo dobri v zamrzovalniku? Mislim čvrsti?
Marsikaj zamznem, na šparglje še nisem pomislila. Jih vsako sezono komaj čakam in ne bi bilo slabo par vrečk zamrzniti, če so ok.
Danes pražene ledvičke s čebulo in endivija.
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Prispevkov: 3547
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Meni so ok, mava zmrznjene domače in divje. Seveda niso identični kot sveži, ampak glede na to da je sezona tako kratka, jih ne moreš toliko pojest kot se jih nabere .
Danes sva pa mela black angus burgerje in špargljevo juho.
Danes sva pa mela black angus burgerje in špargljevo juho.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Prispevkov: 4436
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Vceraj polnjeni lignji, solata iz kvinoje in dobro belo vino
-
prinzessin - Kofetarica
- Prispevkov: 966
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Ne ravno "kuham"...skupaj bom zmetala tople sendviče, ker imava danes "jej kar hočeš" dan z mojim, pa se mi jih lušta že od torka
I am not an enigma, just a contradiction!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov