Kaj kuhate danes?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
piščančji zvitki polnjeni s skuto, parmezanom in čilijem, oviti v trakce pancete in zeljna solata s fižolom, korenčkom in jajčkom.
mogoče še praženo kitajsko zelje s čilijem za prilogo...
mogoče še praženo kitajsko zelje s čilijem za prilogo...
- floribunda
- Cosmopsiho
današnja večerja....
predjed: tris sirov z domačimi oljkami in domačim pirinim kruhom in korenčki pomakani v smetanasto omakico z začimbami
glavna jed: lepljiva rebrca v pečici in ogromno različne zelenjave
predjed: tris sirov z domačimi oljkami in domačim pirinim kruhom in korenčki pomakani v smetanasto omakico z začimbami
glavna jed: lepljiva rebrca v pečici in ogromno različne zelenjave
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Danes sem prvič delala kokosovo/rumove kroglice. Super hitro, super izi, porabiš sestavine, ki se ti valjajo že par tednov po hladilniku in na koncu še uber dobro
Porabila sem čokoladno pasto, par žlic smetane, na maslu popečene drobtinice, ki so ostale do štrukljev včeraj pa je bilo vseeno noro dobro
Porabila sem čokoladno pasto, par žlic smetane, na maslu popečene drobtinice, ki so ostale do štrukljev včeraj pa je bilo vseeno noro dobro
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- floribunda
- Cosmopsiho
Piščančji ražnjiči, praženo zelje s korenjem in 5 spices in brstični ohrovt v marinadi.
- floribunda
- Cosmopsiho
cvetača v pečici z balzamičnim kisom in parmezanom, pohani svinjski zrezki (dec je rekel, da ne more samo cvetače jest, da on rabi meso, da je bogi lačen:) ) in zelena solata s korenčkom, feto in česnom.
- floribunda
- Cosmopsiho
pikantna koruzna juha s curryevo pasto in skutna torta z robidnicami.
- floribunda
- Cosmopsiho
čemaževa kremna juha, omleta z zelenimi deli mlade čebule in šampinjoni in velika skleda zelene solate
- floribunda
- Cosmopsiho
iz enega slavja sem včeraj dobila janjetino....tako, da bodo danes gyrosi na meniju
-
Danes pa sem si tudi jaz vzela pol urce za naredit konkreten obrok:
Pašta z bučkami, gorgonzolo in orehi zame, za mojega pa pašta s sirovo omako in čevapi.
Zraven ogromna skleda zelene solate s paradižnikom, gorgonzolo in limeto.
Za posladek pa sladoled in domači piškoti.
Aaaaah, gorgonzola, jedla bi te vsak dan!
Pašta z bučkami, gorgonzolo in orehi zame, za mojega pa pašta s sirovo omako in čevapi.
Zraven ogromna skleda zelene solate s paradižnikom, gorgonzolo in limeto.
Za posladek pa sladoled in domači piškoti.
Aaaaah, gorgonzola, jedla bi te vsak dan!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Mikopina - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2011
Jaz pa sem se v tej gori enih recpetov odločila za nekaj drugega, vidla na TVju da ima zmagovalec šova Gostilna išče šefa po Planetih Tuš nekaj v stilu Cooking šovov in sem ga obiskala prejšno soboto v Kranju. Vrhunske ideje in dobra kuhinja. Izmed množice dobrih receptov ki sem jih dobila sem se danes odločila za dušena govedina s pirejem iz zelene, s špinačno kremo in kremo iz rdečega zelja. Verjamem, da bo izpadlo tako kot pr ta pravih kuharskih mojstrih Dober tek...
-
Zame spet poletna solata, z ogromno gorgonzole , naredila sem še bučkino rižoto, in največji uspeh je ta, da jo je celo dragi pojedel cel krožnik + še si je naložil (pa načeloma ne je zelenjave) . Yay me!
Zraven pa omaka z mesnimi kroglicami. Za večerjo pa razmišljam o palačinkah, ameriških mogoče?
Zraven pa omaka z mesnimi kroglicami. Za večerjo pa razmišljam o palačinkah, ameriških mogoče?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov