Kaj kuhate danes?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Prispevkov: 4942
- Na forumu od: 22. 2. 2007
js delam take tunine polpete (namesto water chesnuta dam kako drugo zelenjavo, kalčke ali kaj podobnega, ali pa tudi nič.
maš pa na kulinariki še svašta enih variacij na to temo.
maš pa na kulinariki še svašta enih variacij na to temo.
-
haley - Cosmopsiho
- Prispevkov: 5015
- Na forumu od: 20. 11. 2007
floribunda napisal/-a:js delam take tunine polpete (namesto water chesnuta dam kako drugo zelenjavo, kalčke ali kaj podobnega, ali pa tudi nič.
maš pa na kulinariki še svašta enih variacij na to temo.
O hvala, izgleda zelo dobro.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Prispevkov: 4942
- Na forumu od: 22. 2. 2007
dot napisal/-a:O, meni so pa tudi vodni kostanji super
kje jih kupuješ?
prvič ko sem delala te polpete nisem mela vodnega kostanja pri roki, pa sem pač neko drugo zelenjavo uporabla.
sploh dosti teh tujih receptov malo poslovenim glede na trenutne sestavine v hladilniku.
- dot
- Cosmofrik
- Prispevkov: 2076
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Sicer jih že precej dolgo nisem jedla, ampak z mami sva to že pred leti vedno kupovali v Mercatorju (za v kakšno azijsko omako za zraven riža ali steklenih rezancev). Pomoje jih še vedno prodajajo, pri eksotičnih živilih v pločevniki so bili, taki beli hrustljavi
- floribunda
- Cosmopsiho
- Prispevkov: 4942
- Na forumu od: 22. 2. 2007
peresniki s kremno gobovo omako in kranjska klobasa.
še ne vem al bodo peresniki kot priloga (preveč štajerski koncept za moje pojme) al bo klobasa inkorporirana v omako.
še ne vem al bodo peresniki kot priloga (preveč štajerski koncept za moje pojme) al bo klobasa inkorporirana v omako.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Prispevkov: 4757
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Rjav riž s tofujem, melancano, paradižnikom, sirom in kupom začimb.
It was forever..but it didnt last long..
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Prispevkov: 3547
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Za kosilo:
Paradižnikova juha a la študent (beri paradajz iz tetrapaka, sol, poper in po sosednjih sobah nažicane začimbe )
Za večerjo:
Gobova juha (mmmmmmm....)
Sladki narastek s proseno kašo, domačimi hruškami in skutinim prelivom (v mini ramekinih)
Paradižnikova juha a la študent (beri paradajz iz tetrapaka, sol, poper in po sosednjih sobah nažicane začimbe )
Za večerjo:
Gobova juha (mmmmmmm....)
Sladki narastek s proseno kašo, domačimi hruškami in skutinim prelivom (v mini ramekinih)
- floribunda
- Cosmopsiho
- Prispevkov: 4942
- Na forumu od: 22. 2. 2007
danes kuha dečko in peče sirov burek!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov