Kaj kuhate danes?

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4942
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 21. Sep. 2013 14:31

js delam take tunine polpete (namesto water chesnuta dam kako drugo zelenjavo, kalčke ali kaj podobnega, ali pa tudi nič.

maš pa na kulinariki še svašta enih variacij na to temo.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2076
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 21. Sep. 2013 14:52

O, meni so pa tudi vodni kostanji super :) Drugače pa dober recept izgleda, bo treba kdaj probat :top:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4999
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 21. Sep. 2013 15:41

floribunda napisal/-a:js delam take tunine polpete (namesto water chesnuta dam kako drugo zelenjavo, kalčke ali kaj podobnega, ali pa tudi nič.

maš pa na kulinariki še svašta enih variacij na to temo.


O hvala, izgleda zelo dobro. :)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4942
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 21. Sep. 2013 18:39

dot napisal/-a:O, meni so pa tudi vodni kostanji super :)


kje jih kupuješ?

prvič ko sem delala te polpete nisem mela vodnega kostanja pri roki, pa sem pač neko drugo zelenjavo uporabla.

sploh dosti teh tujih receptov malo poslovenim glede na trenutne sestavine v hladilniku.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2076
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 21. Sep. 2013 20:01

Sicer jih že precej dolgo nisem jedla, ampak z mami sva to že pred leti vedno kupovali v Mercatorju :) (za v kakšno azijsko omako za zraven riža ali steklenih rezancev). Pomoje jih še vedno prodajajo, pri eksotičnih živilih v pločevniki so bili, taki beli hrustljavi :top:
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 573
Na forumu od: 12. 3. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Inaa** » 23. Sep. 2013 9:44

danes bom pa verjetno skuhala samo ene makarone s tunino omako. ali pa kakšno zelenjavno omako, mogoče spacam kej iz špinače! mogoče omaka s špinače in tune :P
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 570
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 26. Sep. 2013 15:53

Morsko rižoto
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 516
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 27. Sep. 2013 13:27

Rdeči curry z zelenjavo in piščancem ter riževi rezanci
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2628
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 27. Sep. 2013 14:16

Najbrž bodo testenine v paradižnikovi omaki. Bolj večerja kot kosilo.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 8839
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 27. Sep. 2013 14:56

frozen pizza (hangover food :D )
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4942
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 29. Sep. 2013 12:36

peresniki s kremno gobovo omako in kranjska klobasa.

še ne vem al bodo peresniki kot priloga (preveč štajerski koncept za moje pojme) al bo klobasa inkorporirana v omako.
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 573
Na forumu od: 12. 3. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Inaa** » 04. Okt. 2013 13:18

tunino pico mmm
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4757
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 04. Okt. 2013 13:36

Rjav riž s tofujem, melancano, paradižnikom, sirom in kupom začimb. :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 3448
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 04. Okt. 2013 20:16

Za kosilo:
Paradižnikova juha a la študent (beri paradajz iz tetrapaka, sol, poper in po sosednjih sobah nažicane začimbe :D )

Za večerjo:
Gobova juha (mmmmmmm....)
Sladki narastek s proseno kašo, domačimi hruškami in skutinim prelivom (v mini ramekinih)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4942
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 06. Okt. 2013 13:55

danes kuha dečko in peče sirov burek!

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov