Kaj kuhate danes?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^samo ne obupat nad njimi!!
Je blo tud v tisti temi že ugotovljeno, da je to čisto preveč cukra. Jz se sicer (ko prvič delam neki novega) rada slepo držim receptov, ker pač nimam (še) pojma, hehe, ampak v vseh naslednjih sem dala skor pol manj cukra (sploh če se daje dodatne sestavine (koščke čokolade, sadje) zraven).
Rollin #3, pics or it didn't happen! ;P
Čestitek sicer, hehe.
Je blo tud v tisti temi že ugotovljeno, da je to čisto preveč cukra. Jz se sicer (ko prvič delam neki novega) rada slepo držim receptov, ker pač nimam (še) pojma, hehe, ampak v vseh naslednjih sem dala skor pol manj cukra (sploh če se daje dodatne sestavine (koščke čokolade, sadje) zraven).
Rollin #3, pics or it didn't happen! ;P
Čestitek sicer, hehe.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^sem ponosna - nisi špara s čokolado
Ja, bela je že itak bolj sladka, ane? Skratka, še vedno vztrajam: ne obupat nad njimi, ko najdeš prava razmerja, ti bojo vsi hvaležni
Ja, bela je že itak bolj sladka, ane? Skratka, še vedno vztrajam: ne obupat nad njimi, ko najdeš prava razmerja, ti bojo vsi hvaležni
- MBrando
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 1. 2012
Rollin: Čestitke
Emanuela: Vaja dela mojstra. Sam vedno zmanjšam količino maščob/sladkorja/beljakovin in VEDNO uspe. Sem pa se, seveda, tudi sam lovil. Saj bo. Just don't give up.
Sam imam en super easy recept za marmorne muffine. 1,2,3 narejeni, pohvalam, vsaj iz moje družbe/družine pa ni bilo konca. Prav tako največ pove obračanje oči ob tistem nezamenljivem zvoku: MMMMMM JE DOBRO.
Seveda nekej na sončeku, na terasi cafeja, v objemu vonjav slastne, kremaste bele kave...
Emanuela: Vaja dela mojstra. Sam vedno zmanjšam količino maščob/sladkorja/beljakovin in VEDNO uspe. Sem pa se, seveda, tudi sam lovil. Saj bo. Just don't give up.
Sam imam en super easy recept za marmorne muffine. 1,2,3 narejeni, pohvalam, vsaj iz moje družbe/družine pa ni bilo konca. Prav tako največ pove obračanje oči ob tistem nezamenljivem zvoku: MMMMMM JE DOBRO.
Seveda nekej na sončeku, na terasi cafeja, v objemu vonjav slastne, kremaste bele kave...
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Saj drugače je ta recept ql, samo res se moram privadit na še manj cukra ja Drugače pa sem jih delala z jogurti,sadne,s siri itd, tu pri navadnih čokoladnih pa se lovim s tem cukrom tako da ne, ne bom obupala. Naslednjič še manj cukra in še več drugih dodatkov
The world is as you are.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Svinjski file mignon z ananasom in rižek za prilogo.
- floribunda
- Cosmopsiho
Francoska čebulna juha (poenostavljena varianta) z gratiniranimi kruhovimi rezinami s sirom in parmezanom za dečka, zame pa samo župa.
Super za hladnejše dni, pa še ful izi je za nardit
Super za hladnejše dni, pa še ful izi je za nardit
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Njami. Best soup ever
Si me spomnila, da jo že predolg nisem nardila.
Si me spomnila, da jo že predolg nisem nardila.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
+1 za čebulno juho, je res fulfajn
- floribunda
- Cosmopsiho
blitva s krompirjem in korenčkom, zabeljena z olivnimoljem in česnom ter pečeni moli.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov