Kaj kuhate danes?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
njoki z lososm v smetanovi omaki, ker se mi ne da nič bolj kompleksnega delat.
- floribunda
- Cosmopsiho
špraglji z jajčki, slanino in čebulo in ogromna solata z radičem, korenjem in fižolom.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Hm, kaj narediš s šparglji? So že kul samo po času pečenja jajca. (nimam lih velik izkušenj z njimi)
jajčna omeleta z domačo šunko in sirom
jajčna omeleta z domačo šunko in sirom
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- floribunda
- Cosmopsiho
kako misliš kaj naredim z njimi? najprej popražim malček pancete in čebule, da panceta postekleni, čebula pa zlato porumeni. posolim po potrebi, da čebula spusti vodo in se potem lepo zapeče. potem dodatem natrgane špargllje (divje s prsti tržeš dokler gre lepo, konec vržež stran, ker je neprežvečjiv). zalijem z mao vina, poparim, po potrebi dodajam vodo, dokler šparglji niso lepo mehki.
potem dodam umešana jajčka, ki jih predhodno po želji začinim. ko so jajčka narjena je to to.
si to mislila?
danes na meniju: blitva s krompirjem in korenčkom in ribice, v kolikor se bo dalo dečku odmajat v štacuno po ribe, če ne pa ne vem....dostava
potem dodam umešana jajčka, ki jih predhodno po želji začinim. ko so jajčka narjena je to to.
si to mislila?
danes na meniju: blitva s krompirjem in korenčkom in ribice, v kolikor se bo dalo dečku odmajat v štacuno po ribe, če ne pa ne vem....dostava
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
Jaz bi ocvrte šampinjone pa rabim pomoč. V katero temo naj napišem?
I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
- floribunda
- Cosmopsiho
Marinirana rebrca v pecici z medeno-sojino omakico in solata s strocjim fizolom,mladim sirom in cebulo.
- floribunda
- Cosmopsiho
včeraj: zelenjavno-skutno-mesni zavitek in paradižnikova solata
danes (bo kuhal dečko): zelenjavna juha iz ostankov včerajšnje zelenjave (grah, bob, por, bučka, čebula, korenček)
danes (bo kuhal dečko): zelenjavna juha iz ostankov včerajšnje zelenjave (grah, bob, por, bučka, čebula, korenček)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov