Kaj kuhate danes?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Meni so najboljšetele. Brez nagravžnega mleka v prahu. In preverjeno dobre.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
Lahko po občutku daješ. Saj boš videla, kdaj bo masa primerna za delanje kroglic. Js vedno še pred delanjem dodajam, ker nikol lih prav.
Je pa tale recept dejansko za 10 kroglic, tako da se splača povečat.
Bi pa rekla, da žlica cca 10 g glede natelepodatke.
Je pa tale recept dejansko za 10 kroglic, tako da se splača povečat.
Bi pa rekla, da žlica cca 10 g glede natelepodatke.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Rollin #3 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 6. 2011
- Kraj: Izola
super hvala ti. je že v zmrzovalniku in se hladi. sem pa dokaj po obcutku notri dajala. upam da je ok. sicer sem mislila da se bo zgodila neka čarovnija in bo ratalo vsega več pa ni bilo nič. no če bodo užitne nardim jutri kako 3 kratno verzijo.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Recept, prosim?
Se trudim tole že nekaj časa nardit bolj po feelingu in vse verzije so bile sicer dobre, sam niso pa to, kar dobim v kitajski.
Um, verjetno bo tunina solata danes glavni obrok.
Se trudim tole že nekaj časa nardit bolj po feelingu in vse verzije so bile sicer dobre, sam niso pa to, kar dobim v kitajski.
Um, verjetno bo tunina solata danes glavni obrok.
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
Danes sem pripravila puranje zrezke z gobovo omakco ter fižolova solata s kislim zeljem.
Btw, zanima me, katera jed je to in kje bi lahko našla recept zanjo?
http://okusno.je/clanek/zdravo/hitro-pripravljene-lahke-vecerje.html (tazgornja slikca)
Dajo jo v naslovno sliko, pol pa nič ne piše o tem
Btw, zanima me, katera jed je to in kje bi lahko našla recept zanjo?
http://okusno.je/clanek/zdravo/hitro-pripravljene-lahke-vecerje.html (tazgornja slikca)
Dajo jo v naslovno sliko, pol pa nič ne piše o tem
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Meni izgleda kot kuskus z zelenjavo
Najlaže ga pripraviš tako, da pač popražiš / podušiš narezano pisano zelenjavo po želji (npr. v voku), kuskus pripraviš posebej po navodilih (imaš na škatli), ga nato dodaš v vok k zelenjavi in premešaš, lahko pa dodaš še malo zelenjavne omake (samo toliko, da jed ni suha) in vse skupaj premešaš oz. pregreješ v voku V kuskus paše na koncu tudi kakšna pest rozin ali pinijevih semen
Najlaže ga pripraviš tako, da pač popražiš / podušiš narezano pisano zelenjavo po želji (npr. v voku), kuskus pripraviš posebej po navodilih (imaš na škatli), ga nato dodaš v vok k zelenjavi in premešaš, lahko pa dodaš še malo zelenjavne omake (samo toliko, da jed ni suha) in vse skupaj premešaš oz. pregreješ v voku V kuskus paše na koncu tudi kakšna pest rozin ali pinijevih semen
-
*mala* - Cosmopsiho
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
_patchouli_
jaz sem sedaj prvič Mongolsko meso probala narediti po tem receptu:
KLIK
Obstajajo pa še seveda drugačne variacije, z nekaterimi še bolj kitajskimi začimbami, ki pa jih (še) nisem kupila. Ampak ko jih bom/če jih bom...bom probala tudi kak drug recept.
jaz sem sedaj prvič Mongolsko meso probala narediti po tem receptu:
KLIK
Obstajajo pa še seveda drugačne variacije, z nekaterimi še bolj kitajskimi začimbami, ki pa jih (še) nisem kupila. Ampak ko jih bom/če jih bom...bom probala tudi kak drug recept.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Hvala
Če je kot soja mišljena sojina omaka, je precej podobno mojemu receptu, samo da jaz ne mariniram 2 dni, ker nikoli ne mislim več kot 3 ure naprej, kaj bi jedla
Če je kot soja mišljena sojina omaka, je precej podobno mojemu receptu, samo da jaz ne mariniram 2 dni, ker nikoli ne mislim več kot 3 ure naprej, kaj bi jedla
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov