Kaj kuhate danes?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Tema o tem, kaj ste danes kuhale, že obstaja-
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=13892
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=13892
The world is as you are.
-
klawdy - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 12. 2006
- Kraj: celje
sobota: slivovi cmoki, solata in kompot
nedelja: mešana juha govedina in kura, kruhovi cmoki solata
ponedeljek: pečenka in široki rezanci
torek: svinska kostna juha in čokoladni puding
sreda: svinski zrezki, dušena zelenjava, kuhan krompir, solata
četrtek: svinska kisla juha
petek: skutni štrukli
sobota: sarma, obličnat krompir
nedelja: goveja juha, pečene perutničke in mlinci
Ta teden je bil bol sviski, dobesedno, kar men ni preveč po okusu, sam za mojega je svinja kralj živali, dokler leva ne proba.
nedelja: mešana juha govedina in kura, kruhovi cmoki solata
ponedeljek: pečenka in široki rezanci
torek: svinska kostna juha in čokoladni puding
sreda: svinski zrezki, dušena zelenjava, kuhan krompir, solata
četrtek: svinska kisla juha
petek: skutni štrukli
sobota: sarma, obličnat krompir
nedelja: goveja juha, pečene perutničke in mlinci
Ta teden je bil bol sviski, dobesedno, kar men ni preveč po okusu, sam za mojega je svinja kralj živali, dokler leva ne proba.
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
ker je bil dragi cel teden na bolniski in sem mola bit tut jst (ja, je kot en otrocek, ki ne more bit sam doma), sem imela tut velik vec casa za kuho. tko da se je mastil z zelenjavnim zavitkom, tortilijami, golazem, mesnimi kroglicami, pecenim polnjenim piscancem pa sladkorcke je tut dobil, bananine rezine, puding, jabolcno pito, banjaluski kolac (mmm najin najljubsi). no pa itak cajcki skos
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Danes nič posebnega, ker nisem imela ravno kaj dosti izbire, pa sem skuhala kar špagete z gobovo omako. Ste mi pa nekatere dale super ideje!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Se spravljam kuhat brokolijevo juho, ter kuskus z zelenjavo; rabm še neki mesnatega za zdraven
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
Danes sem nama za kosilo skuhala špagete po bolonjsko (omaka v lastni produkciji, ne iz kozarca, da ne bo pomote ), zraven pa še zelena solata, za sladico pa tiramisu ..mmmm
Why be an angel when I can play god?!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
ravno kuham špinačne rezance z carbonara omako (prirejeno verzijo z domačo prekajeno šunko) + zelena solata s koruzo in jogurtovim prelivom
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
^mmmm...sound jami jami
JAz sem pa danes za kosilo skuhala rižoto s piščancem in grahom, zraven pa paradižnikova solata.
JAz sem pa danes za kosilo skuhala rižoto s piščancem in grahom, zraven pa paradižnikova solata.
Why be an angel when I can play god?!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov