Kaj kuhate danes?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 886 prispevkov
• Stran 59 od 60
•
Prejšnja
1 ... 56, 57, 58, 59, 60
Naslednja
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
a svinjo gre tudi v pečici pečt?? se ne izsuši? meni že v ponvi v 80% primerov pride ko žaganje
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Hm.. nimam zdej ful izkusenj s samo peko mesa, mogoce je bilo malo suho, booo, meni je bilo ok. Se pa ne spoznam tolk na te reči.. bi mogla mojga vprasat, kako se mu je zdelo, takrat ni imel nobenih pripomb.
Sem najprej popekla malo v ponvi tanjse kotlete s kostjo, potem dala meso ven, popekla se malo cebule, kislo zelje, jabolke,dodala vodo in vrnila kotlete na vrh vsega tega in s pokrovko pokrito ponev dala v pečico in pekla ene 35 min na 180. - tako da se je malo mogoce tud kuhalo/ soparilo hkrati, ker je bila zaprta posoda in dodana voda in se tekocina od kislega zelja/ jabolke.
Mislim malo vecje kose svinjine ali divjega prasica z marinado in vsem je prav znacilno, da se pece v pecici, samo z marinadami/ omakami…
Sem najprej popekla malo v ponvi tanjse kotlete s kostjo, potem dala meso ven, popekla se malo cebule, kislo zelje, jabolke,dodala vodo in vrnila kotlete na vrh vsega tega in s pokrovko pokrito ponev dala v pečico in pekla ene 35 min na 180. - tako da se je malo mogoce tud kuhalo/ soparilo hkrati, ker je bila zaprta posoda in dodana voda in se tekocina od kislega zelja/ jabolke.
Mislim malo vecje kose svinjine ali divjega prasica z marinado in vsem je prav znacilno, da se pece v pecici, samo z marinadami/ omakami…
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
komplet kaos kot ponavadi, danes sem delala ene 5 "obrokov", s tem da za nas dva je moj danes prinesel take away pico . trenutno res nimamo niiiiiiiič urejene prehrane, mam občutek da vsak je kadar hoče, kar hoče, noro.
danes na meniju:
- popečen kruh in domača marmelada
- toasti z domačo mozzarello in češnjev paradižnik
- domač humus in korenček
- zelena solata z rdečim fižolom in jajcem
- pašta s tuno in skuto, rdeča pesa
- zdej grem pa kuhat gres s chai začimbami.
upam da si vzpostavimo nek red doma, ker trenutno je res nemogoče s temi urniki
danes na meniju:
- popečen kruh in domača marmelada
- toasti z domačo mozzarello in češnjev paradižnik
- domač humus in korenček
- zelena solata z rdečim fižolom in jajcem
- pašta s tuno in skuto, rdeča pesa
- zdej grem pa kuhat gres s chai začimbami.
upam da si vzpostavimo nek red doma, ker trenutno je res nemogoče s temi urniki
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Danes bo solata iz rukole, kuhane sveze rdece pese, feta sira, lahko se malo orehov zraven.
Moj je baje itak bolan in mu ne gre bolj mocna hrana.
Zvecer vmesana jajca s porom in piscancjimi hrenovkami, naribanim sirom.
Moj je baje itak bolan in mu ne gre bolj mocna hrana.
Zvecer vmesana jajca s porom in piscancjimi hrenovkami, naribanim sirom.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Prvi neprebran prispevek • 886 prispevkov
• Stran 59 od 60
•
Prejšnja
1 ... 56, 57, 58, 59, 60
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov