Kaj kuhate danes?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
ej vesna a to narediš bistro zelenjavno juho (kot govejo) ali kako daš knedlčke na juho?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
So se mi zamerle buce, del te hokaido buce iz rizote je bil grenek, pa nisem tega ugotovila na zacetku, na videz je zgledala cisto normalno buca, sem pa prvic kupila taksno majhne velikosti.
Imam zdaj doma se eno muskatno, mi sploh ni vec za kuhat z bucami.
————————————————————————
Vceraj sem ohrovtovo juho s krompirjem, kislo smetano in regrat s kuhanimi jajci.
Ta regrat je bil pa res domac, sem se enega mini polza najdla med pranjem regrata, se dobro, da ga nisem prevec na hitro oprala in spregledala tega.
Imam zdaj doma se eno muskatno, mi sploh ni vec za kuhat z bucami.
————————————————————————
Vceraj sem ohrovtovo juho s krompirjem, kislo smetano in regrat s kuhanimi jajci.
Ta regrat je bil pa res domac, sem se enega mini polza najdla med pranjem regrata, se dobro, da ga nisem prevec na hitro oprala in spregledala tega.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
zadnje čase sam še v to temo pišem
katero zelenjavo daš? a isto kot za govejo? sori morda ful neumna vprašanja ma nisem še nikdar kuhala (me pa mika), vedno delam kremne juhe
danes spet meal prep - laufala pečica pol dneva
naredila sem zalogo govejih zrezkov in pulled porka.
pa 2L specialitete od moje mame (večina je šlo naprej v "dostavo") - dvobarvni puding!

v-e-s-n-a napisal/-a:Ja, na nek tak princip jo naredim, podobno kot govejo. Knedlčke oz. zdrobove žličnike dam noter bolj proti koncu.
katero zelenjavo daš? a isto kot za govejo? sori morda ful neumna vprašanja ma nisem še nikdar kuhala (me pa mika), vedno delam kremne juhe

danes spet meal prep - laufala pečica pol dneva

pa 2L specialitete od moje mame (večina je šlo naprej v "dostavo") - dvobarvni puding!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Sarissima napisal/-a:zadnje čase sam še v to temo pišem
v-e-s-n-a napisal/-a:Ja, na nek tak princip jo naredim, podobno kot govejo. Knedlčke oz. zdrobove žličnike dam noter bolj proti koncu.
danes spet meal prep - laufala pečica pol dneva![]()
Korenje, por, peteršiljeva korenina, česen, čebula.
Padadižnik spustim pa kolerabe tudi ne dam. Mi je premočna.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov