Kaj kuhate danes?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
spicy tuna poke bowl, ker je soseda prinesla toliko sveže zelenjave, da so se mi kar učke zasvetile
I am not an enigma, just a contradiction!
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Zjutraj sem delala ajdove palacinke, kompot iz domacih jabolk s klincki, cimetom in čežano ven iz jabolk za tamalega, ceprav ne poje vec kot 2 zlicki.
Za kosilo bom polnozrnate polžke z brokolijevim pestom( malo popravljena receptura od prejdnjic, ker sem mogla zelo na hitro naredit takoj ko smo domov prisli,ker je bil moj lacen, da ni ratalo tako kot sem mislila oz kaksno sestavino sem pozabla dodat od hitenja)
Za kosilo bom polnozrnate polžke z brokolijevim pestom( malo popravljena receptura od prejdnjic, ker sem mogla zelo na hitro naredit takoj ko smo domov prisli,ker je bil moj lacen, da ni ratalo tako kot sem mislila oz kaksno sestavino sem pozabla dodat od hitenja)
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
hayley - Cosmopsiho
Zjutraj kompot iz domacih jabolk s klincki in cimetom in malemu cezano iz jabolk.
Za kosilo v ajdovih palacinkah grski jogurt, piscancje meso, zelena solata in sveza paprika.
Za kosilo v ajdovih palacinkah grski jogurt, piscancje meso, zelena solata in sveza paprika.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
tast se je najavil na kavo in ostal na kosilu, tako da namesto planiranega kosila smuti in kosmiči, kuhamo dobesedno vse kar imamo v hladilniku/skrinji/shrambi .
v pečici se medtem ko jaz počivam peče:
- 1 krvavica
- 2 mala kosa pohanega piščanca
- 2 polnjena paradižnika
- deloma kuhan krompir in korenček v koščkih povaljan v olju in začimbah
- začinjena zelenjava (zmrznjena rdeča pesa, paprika, bučke)
še 10 min mira prosim!
v pečici se medtem ko jaz počivam peče:
- 1 krvavica
- 2 mala kosa pohanega piščanca
- 2 polnjena paradižnika
- deloma kuhan krompir in korenček v koščkih povaljan v olju in začimbah
- začinjena zelenjava (zmrznjena rdeča pesa, paprika, bučke)
še 10 min mira prosim!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
Bučkine polpete, pire krompir, omakica- grski jogurt in koper, zeleno solato.
Zdaj zjutraj za tamalega pirin gris z banano in vaniljo, malo kokosovega olja, na ovsenem mleku.
Zdaj zjutraj za tamalega pirin gris z banano in vaniljo, malo kokosovega olja, na ovsenem mleku.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov