Kaj kuhate danes?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Včeraj polnozrnate špagete s paradižnikovo omako.
Danes joto z repo in klobaso pri starših. ( mi je pa ful ljubša jota z zeljem kot repo, ponavadi jo jemo z zeljem)
Danes joto z repo in klobaso pri starših. ( mi je pa ful ljubša jota z zeljem kot repo, ponavadi jo jemo z zeljem)
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- mayaeb
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 8. 2020
nekaj zadnjih:
grahova juha, palačinke s skuto v pečici, jabolčni kompot
rižota s šparglji, radič
mesna štruca, cvetačni pire, endivja, čokoladni konjak puding
piščančji chopsui, pekoča kumarična solata
grahova juha, palačinke s skuto v pečici, jabolčni kompot
rižota s šparglji, radič
mesna štruca, cvetačni pire, endivja, čokoladni konjak puding
piščančji chopsui, pekoča kumarična solata
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Včeraj sirov burek (doma narejen) in domač jogurt.
Danes pa rižota s svinjino in zelenjavo.
Danes pa rižota s svinjino in zelenjavo.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Danes je bilo beach body kosilo - kuhana klobasa, pomfri iz airfryerja (to je genialna zadeva, majkemi) in solata. Bring out all them calories!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Včeraj sem imela bolj poletno kosilo solatk - nekuhanja in celodnevnega sončenja in branja knjige na terasi, lazy dan Zjutraj nisem nič dala iz zamrovalnika od mesa, ker nisem bila sigurna, ali bom šla do staršev v času kosila, ali ne.
Tako da je bila kar solata iz motovilca, paradižnika, skuše z zelenjavo iz konzerve.
Danes bo mati pa spet neko pečeno ribo delala, kar je dokaj standard pri mojih za vikende.
Tako da je bila kar solata iz motovilca, paradižnika, skuše z zelenjavo iz konzerve.
Danes bo mati pa spet neko pečeno ribo delala, kar je dokaj standard pri mojih za vikende.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Zdaj mam par dni na počitnicah kolegico vegetarijanko/veganko, tako da danes bo solata in korenčkova juha.
Me je presenetila, ker to je človek ki je v študentskih letih vstal ob 11h, in si ob 11.15 z ponev stresel 6 zmrznjenih perutničk in si jih spekel za zajtrk. TBH nisem pričakovala niti najmanjših težav pri tem kako jo nahraniti
Me je presenetila, ker to je človek ki je v študentskih letih vstal ob 11h, in si ob 11.15 z ponev stresel 6 zmrznjenih perutničk in si jih spekel za zajtrk. TBH nisem pričakovala niti najmanjših težav pri tem kako jo nahraniti
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov