Juhe iz vrečke, testenine iz vrečke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Am...kdaj sm že nazadnje jedla juhe iz vrečke...? Pojma nimam. So pa ble na faxu zlo popularne ja, sva si s cimro juhce sred noči kuhale
Sicer ma pa moj ful rad gobove juhce z vrekče, tko da da mu večkrat skuham...
Jst pa pravim da je ni boljše juhce od une domače goveje k jo mami skuha...njami!
Sicer ma pa moj ful rad gobove juhce z vrekče, tko da da mu večkrat skuham...
Jst pa pravim da je ni boljše juhce od une domače goveje k jo mami skuha...njami!
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
knor ma kr dobre ene ki jih samo z vroco vodo prelijes. jih preveckrat jem v sluzbi
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
porova juha iz vrecke je neki najboljsega s tem da dodam se en velik por na drobno narezan, in vcasih se krompir....oooo njami
tudi testenine obcasno jem. neke s paradiznikovo omako, v rdeci vrecki - so mi edine dobre (pa vegeterijanka sem in je itak bolj mala izbira )
bistrih juh iz vreck pa ne maram, fuj...
drugace jem pa se mlecni riz iz vrecke ki je NJAAAAMIII! (okus vanilije).
so pa doma bol mahjeni na zdravo prehrano in se teh vreck niti dotaknejo ne...niso ravno najboljsa stvar za prehranjevanje no
tudi testenine obcasno jem. neke s paradiznikovo omako, v rdeci vrecki - so mi edine dobre (pa vegeterijanka sem in je itak bolj mala izbira )
bistrih juh iz vreck pa ne maram, fuj...
drugace jem pa se mlecni riz iz vrecke ki je NJAAAAMIII! (okus vanilije).
so pa doma bol mahjeni na zdravo prehrano in se teh vreck niti dotaknejo ne...niso ravno najboljsa stvar za prehranjevanje no
-
a te vrecke z mlecnim rizem prelijes s kropom ali jih moras nekaj casa kuhati?
-
o ful fajn. zato k mamo mi v sluzbi samo grelec vode in v tem itak ne mores kuhat tako da imamo bolj te vrecke z juho k samo prelijes pa ene makaroncke smo se take nasle...
tako da je pol to super
tako da je pol to super
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov