Juhe iz vrečke, testenine iz vrečke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Juhce iz vrečke so uredu, kej druzga pa niti ne jem (ok sem pa tja 1x na to let kak Pogrej in pojej), sem pač gurmanka in me taka hrana ne privlači preveč. In tut tko ima čist drugačen okus kot če sam skuhaš (čeprav npr. Pogrej in pojej je kr dobr približek domači hrani) .
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Ja jem te juhice iz vrečk, ostalega pa ne več. NO ja vlasih tiste ala kitajske juhice, ampak so se mi ustavile.
Ne maram pa juhic v katerih je meso- fujj
Zdej ko mi je prijateljica povedala za en super recept za porovo juhico- ki jo obožujem jo bom od zdej naperj kar sama kuhala
Ne maram pa juhic v katerih je meso- fujj
Zdej ko mi je prijateljica povedala za en super recept za porovo juhico- ki jo obožujem jo bom od zdej naperj kar sama kuhala
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
jst pa ful ne maram juh iz vrečke.jem jo edino pod pogojem če je gobova....pa še to največkrat 3krat na let
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
hehe mily enako tud jst
une iz vrečke je mami kupla ene dvakrat sam so ble vedno fuul slane in so ble prou ogabne..ni šans da bi uno jedla
men so moji še vedno zakon
une iz vrečke je mami kupla ene dvakrat sam so ble vedno fuul slane in so ble prou ogabne..ni šans da bi uno jedla
men so moji še vedno zakon
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Js mam zmeri gobovo in kitajsko juhico v stanovanju za takrat, ko reeees ni ničesar v hladilniku. Kar seveda ugotovim zvečer, ko se trgovine zaprejo. Drugače pa juh na splošno ne maram in sta te dve edine, ki se znajdeta na meniju pri meni.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jst mam pa rada sam eno juhco iz vrečke ... In ta mora bit obvezno Knorova juhca z govejimi cmočki in testeninami ... Jst ji sicer pravim juhica s školjikcami ... zato k so une testenince take k školjkice
To je pa ubistvu edina stvar, ki jo jem iz vrečke ... Drugo mi je vse bolš, če sama kuham pa po svojem okusu pač delam stvari ...
To je pa ubistvu edina stvar, ki jo jem iz vrečke ... Drugo mi je vse bolš, če sama kuham pa po svojem okusu pač delam stvari ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
bucka81 napisal/-a:Jaz jih obožujem, sploh one gobove juhice , pa testenine tudi, samo redkeje. Sploh pa je taka hrana fajn, ko si ful lačen, pa da ne rabiš kuhat tam nekaj pol ure al pa še več
Al pa za kako hitro večrejo. Ne, vem, meni so dobre te zadeve, glede zdravja pa,...kaj je danes sploh še zdravo? Še sadje ni več zdravo, ker je vse umetno pridelano , tak, da se s tem ne obremenjujem.
Ti pa tega sploh ne bi smela jest, če si noseča
-
x_nika_x - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 5. 2005
- Kraj: Domžale
Jst mam rada juhice iz vrečke. Najrajš mam porovo, fižolovo in gobovo Njami. Jem jih pa tko no ene parkrat na mesec.
^^Ah dj no mal pretiravaš. Sj je sam juha. Kokr je že Bučka rekla, kaj je pa dons še zdravo?
^^Ah dj no mal pretiravaš. Sj je sam juha. Kokr je že Bučka rekla, kaj je pa dons še zdravo?
Če jočeš, ker je iz tvojega življenja izginilo sonce, ti solze preprečujejo, da bi videl zvezde...
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Juhce jem, če jih kdo nardi, sami se mi nikol ne da župe kuhat drgač mam pa ful rada Knorove makarone s špinačo. Prvič ko jih je mami nardila sm si misnla fuuuuuj makaroni pa špinača zdej sm pa čist nora na njih, celo vrečko sama zmažem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov