Jogurti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz pojem izjemno malo jogurtov. In se zavedam, da bi jih mogla več in delam na temu, da bi jih sam ne uspeva najboljš.
Če pa že jem si zmešam navadn jogurt z dosti dosti cukra al pa jem (najraj Tuševo) borovnico s kruhom. Njami. 

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Oh, bog, spomin na rana leta, ko me je mami pustila pr kolegici u varstvu, kjer je dotična svojga sineka konstantno futrala z usem, kar je saj mal po cukru dišal ... In tko je tut jogurt našopala s cukrom, sinek se je veselo basu, mala Aloha pa bruhala ko vidra ...
Jst sm sm zlo omejila sadne in konzumiram predusm MU pa bio NaturPur, mešam pa s skuto pa Wasa kruhki.

Jst sm sm zlo omejila sadne in konzumiram predusm MU pa bio NaturPur, mešam pa s skuto pa Wasa kruhki.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
hruška :) - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 5. 2008
- Kraj: lj
njami jogurt
večinoma jem navaden jogurt od ljubljanskih mlekarn (brez sladkorja-->sploh nism vedla da kdorkoli jogurt je s sladkorjem), sadnega si pa privoščim če se hočm mal posladkat
najbolši od sadnih so mi pa marelica/breskev al pa banana.

-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
sadni jogurti so mi kr dobri ampak jih ne jem,ker je noter preveč sladkorja,barvil in podobnih umetnih stvari,ki v jogurtu nimajo kaj iskati
zato jem samo navadne jogurte,kakršnekoli, sicer ne vsak dan,nekajkrat na teden pa sigurno. včasih si zmiksam jogurt in banano,to je tud dobr
zato jem samo navadne jogurte,kakršnekoli, sicer ne vsak dan,nekajkrat na teden pa sigurno. včasih si zmiksam jogurt in banano,to je tud dobr
-
skuštranka - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2008
Pojem še kar jogurtov, najraje navadne probiotične mercatorjeve ( zdravo življenje al kaj so že
). Sadnih pa glih ne maram, mogoče vsake tolko cajta kakega, najraje MU.

-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Pozabla napisat: moj ata si doma nardi sam jogurt, ki je sicer ogaben (
), ampak njemu je odličen.

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
najrajš mam goste sadne jogurte, ki jih polijem čez moje Knusperli müslije, to so pa itak samo avstrijski in italijanski, zato ponavad jem jogobelo (jabolko+cimet, banana, mango), Eurospinov jogurt Land (posebej kokosov
), pa Müller mit der ecke... pa sam da niso jagodovi
MU so mi pa preveč tekoči pa zanič - ne morm tega z müsliji zmešat

MU so mi pa preveč tekoči pa zanič - ne morm tega z müsliji zmešat

-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
Jz jogurtov ne jem, ker jih ne smem. Jih pa niti ne pogrešam, ker mi nikoli niso bili nič posebnega. Edino kar pogrešam je kefir.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Jaz pa tujih jogurtov niti probala še nisem. Se mi zdi, da majo naši tolko izbire, da ni potrebe po eksperimentiranju.
Pa ne prenesem 0% jogurtov. Hvala lepa za 0% maščobe in kup umetnih sladil, gostil in drugih Ejev.
Najraje mam LCA. Sadne, navadne. Mešam s kosmiči, sadjem, ali jih pojem kar same za malco.
Pa ne prenesem 0% jogurtov. Hvala lepa za 0% maščobe in kup umetnih sladil, gostil in drugih Ejev.
Najraje mam LCA. Sadne, navadne. Mešam s kosmiči, sadjem, ali jih pojem kar same za malco.
Imaš, da me vikaš!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov