Jogurti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
_ladybird_ napisal/-a:Sestavine:
- 1 kg Eco+ roza skute - to je skuta iz leclerca je bolj tekoča kot navadna
- 300g zamrznjeni sadeži: borovnice, robide, maline, jagode, ribez ali poljubno sadje
- sladilo po okusu/potrebi
Priprava:
Skuto zmiksaš v multipraktiku, skupaj z zamrznjenimi gozdnimi sadeži
(nekaj jih pustiš celih) + dodaš maaalo sladila. Razdeliš na 3 porcije
in za nekaj časa postavim v skrinjo, da nastane sladoled.
vau, hvala za idejo.

-
BlackMagicWoman - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Vsak dan obvezno popijem en kefir, pojem kakšen navaden jogurt, rada imam pa tudi sadne. Najboljši so mi od Jogobelle z okusom kivija in ananasa, pa tudi od Activie z okusom fig so mi dobri. Vedno pa si v jogurt natrosim tudi musli, kakšne ovsene kosmiče ipd... Nikoli ne jem samih oz. zelo redko.
Pain is temporary, glory is forever!
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
jst sem probala narest tist sladoled. kot sladilo sem dala zgoščen jabolčni sok, pa mi ni bilo dovolj sladko.
jst najraje posladkam tako, da zraven zmiksam malo rozin in/ali banano. to mi je božansko. mi pa ni všeč, če dam v zmrzovalnik, ker so potem not taki zmrznjeni lističi ... raje zmiksam z zmrznjenim sadjem in direkt pojem - mi je ful boljš. njami. <3 danes sem zmiskala z nekaj zmrznjenimi jagodami in je blo ful dobr. tud ni treba tok sladil dodajat, ker so jagode bolj sladke.

- _zwezdica_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 9. 2007
pojem skor vsak da jogurt od lj mlekarn 500ml,če pa nimam tega doma ta tistga manjšiga pojem.Včasih sm pa ful egote pila. 

-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
jez vsak večer pojem 2 jogurta.
tko sem se ufurala, in mi ni gut, če jih ni.
ne jem navadnega jogurta,
najbloši pa mi je aktivia, dobri so mu tud tisti k vsebujejo žita.
drugač pa nima veze čigav jogurt je, važn d je
.
aja pa ne maram okusa ananasa, al pa kšne mešanice jagoda+čokolada (to mi ne gre skup), vse ostalo brez problemov.
tko sem se ufurala, in mi ni gut, če jih ni.
ne jem navadnega jogurta,
najbloši pa mi je aktivia, dobri so mu tud tisti k vsebujejo žita.
drugač pa nima veze čigav jogurt je, važn d je

aja pa ne maram okusa ananasa, al pa kšne mešanice jagoda+čokolada (to mi ne gre skup), vse ostalo brez problemov.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
Jogurti = moja strast
Zlo mam rada jogurte pa vsak dan enga pojem ^^
Najrajš mam okus kivija od Jogobelle, od Activie so mi dobri, da ne omenjam od Maxima..
pa Zelena dolina napitki (rdeči ribez). Njami
Mi je pa zlo zlo dobr čist navadn jogurt od Activie pa not ena žlička medu. To mi je tolk dobro, res

Zlo mam rada jogurte pa vsak dan enga pojem ^^
Najrajš mam okus kivija od Jogobelle, od Activie so mi dobri, da ne omenjam od Maxima..

Mi je pa zlo zlo dobr čist navadn jogurt od Activie pa not ena žlička medu. To mi je tolk dobro, res

- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Js mam tut ful rada jogurte. Prejšnji teden sem odkrila une grške iz Spara, tko da trenutno so ti moji najljubši.
Sicer pa so mi tut sadni všeč, edino kakih gozdnih sadežev ne maram preveč, pa z okusom pomaranče mi tut res ni.
Aja, poleti moj fotr skos dela sladolede iz jogurta, recept je pa čist simple:
Jogurt (ponavadi damo kakega, ki ni lih tekoč, recimo od Yovilanda) + zamrznjeno sadje po želji (jagode zmagajo
) + po želji sladkaš. Jaz ponavadi ne, ker mi je boljše brez cukra. Aja, pa v maso lahko dodaš tudi smetano, pride potem bolj penasto. Najboljše je, če poješ takoj, ker če daš v zmrzovalnik, rata čist trdo.

Aja, poleti moj fotr skos dela sladolede iz jogurta, recept je pa čist simple:
Jogurt (ponavadi damo kakega, ki ni lih tekoč, recimo od Yovilanda) + zamrznjeno sadje po želji (jagode zmagajo

-
Amandine - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 1. 2007
frozzzen youghurt! to je zakon! si poleti velikokrat nardim, pripravim pol dneva prej, potem pa zvečer pomlaskam...mmmmm
sestavine so pa sam navaden jogurt in sadje...polet velikrat tja romajo moje ljube maline, če jih pa preveč oskubim, pa ful not tud breskve (zlo zlo zrele, da se kr cedijo) pašajo.
je pa en trik-boljši pride ven (vsa meni), če ni čist zamrznjen, da ni pretrd in fajn je, če ga premešaš ene parkrat, medtem ko zmrzuje.
to je res mnjam mnjam.
drugače imam pa tudi jaz obdobja jogurta in obdobja, ko čist pozabim, da obstaja. sem pa 100% naravni jogurt oboževalec, ker še vedno zagovarjam, da sadni jogurti niso jogurti
in se kregam z ljudmi, ki jedo stračatela-kokos jogurte, da to pač ni jogurt 

sestavine so pa sam navaden jogurt in sadje...polet velikrat tja romajo moje ljube maline, če jih pa preveč oskubim, pa ful not tud breskve (zlo zlo zrele, da se kr cedijo) pašajo.
je pa en trik-boljši pride ven (vsa meni), če ni čist zamrznjen, da ni pretrd in fajn je, če ga premešaš ene parkrat, medtem ko zmrzuje.
to je res mnjam mnjam.
drugače imam pa tudi jaz obdobja jogurta in obdobja, ko čist pozabim, da obstaja. sem pa 100% naravni jogurt oboževalec, ker še vedno zagovarjam, da sadni jogurti niso jogurti

- .malaa.tinaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2008
oooo njamii jogurti,skoraj vsak dan pojem navadnega.Ponavadi si noter narežem še svežo banano in si dodam laneno seme.Neki najbolšega za zajtrk 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov