Jogurti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 120 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
-
Miss N. - Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2006
še en jogurt fan.
zaradi mene bi lahko bil jedilnik sestavljen samo iz jogurtov.
vsak dan pojem najmanj enga. jem pa vse, sadne in navadne, čeprav je par takih jogurtov ki jih ne maram. recimo Ego navaden, pa kšni z okusom ananasa, kivija, jabolke, hruške in banane (banano lahko jem samo kot sadež, nobenih pripravkov). pa un dan sm jedla nekega z okusom manga, banane in pomaranče ->fuj
ponavadi jem za zajtrk musli al pa corn flakes z jogurtom, al pa jušne kroglice z jogurtom. če pa nimam časa pa samo spijem jogurt.
ta boljši so mi pa uni jogutri k jih kupim u Italiji po 1kg. ga jem tudi 3dni ker ga itak ne moreš pojest, čeprav sm enkart jedla za vse obroke ta jogurt in sm pojedla celga u enem dnevu.
zaradi mene bi lahko bil jedilnik sestavljen samo iz jogurtov.
vsak dan pojem najmanj enga. jem pa vse, sadne in navadne, čeprav je par takih jogurtov ki jih ne maram. recimo Ego navaden, pa kšni z okusom ananasa, kivija, jabolke, hruške in banane (banano lahko jem samo kot sadež, nobenih pripravkov). pa un dan sm jedla nekega z okusom manga, banane in pomaranče ->fuj
ponavadi jem za zajtrk musli al pa corn flakes z jogurtom, al pa jušne kroglice z jogurtom. če pa nimam časa pa samo spijem jogurt.
ta boljši so mi pa uni jogutri k jih kupim u Italiji po 1kg. ga jem tudi 3dni ker ga itak ne moreš pojest, čeprav sm enkart jedla za vse obroke ta jogurt in sm pojedla celga u enem dnevu.

Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
-
Miss N. - Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2006
Poki napisal/-a:Miss N katere jušne kroglice misliš, tiste navadne za v juho, ki jih kupiš v vsaki trgovini...?
aha, z navadnim jogurtom so ful dobre. v juhi jih pa itak ne jem, ker "razpadejo".
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
to tudi mene zanima... jaz namreč "ne smem" sladoleda, zato si nameravam v vročih dneh narediti sladoled iz navadnega jogurta z marmelado brez sladkorja. mislite, da je boljše, če je jogurt bolj gost za zamrzniti? jaz drugače ne maram preveč teh gostih, ker se mi ustavijo sred grla 

-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
ryu10kyu napisal/-a:jemina napisal/-a:A je jogurt kul, če ga zamrneš?
Lahko ga uporabiš kot sladoled če je zamrznjen...sploh če ima cele kose sadja noter
A to resno, ker jz sem to mislila naredit.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
jemina napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:jemina napisal/-a:A je jogurt kul, če ga zamrneš?
Lahko ga uporabiš kot sladoled če je zamrznjen...sploh če ima cele kose sadja noter
A to resno, ker jz sem to mislila naredit.
Probaj...jaz mislim da ne bi smelo biti nič narobe...saj tudi sladoled je iz mleka

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
ela85 napisal/-a:to tudi mene zanima... jaz namreč "ne smem" sladoleda, zato si nameravam v vročih dneh narediti sladoled iz navadnega jogurta z marmelado brez sladkorja. mislite, da je boljše, če je jogurt bolj gost za zamrzniti? jaz drugače ne maram preveč teh gostih, ker se mi ustavijo sred grla
evo ela en sladoled zate, k ga lahk ješ med dieto

Sestavine:
- 1 kg Eco+ roza skute - to je skuta iz leclerca je bolj tekoča kot navadna
- 300g zamrznjeni sadeži: borovnice, robide, maline, jagode, ribez ali poljubno sadje
- sladilo po okusu/potrebi
Priprava:
Skuto zmiksaš v multipraktiku, skupaj z zamrznjenimi gozdnimi sadeži
(nekaj jih pustiš celih) + dodaš maaalo sladila. Razdeliš na 3 porcije
in za nekaj časa postavim v skrinjo, da nastane sladoled.
I know it's only rock 'n roll but I like it, like it, yes, I do!!!
Prvi neprebran prispevek • 120 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov