Jogurti

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika69 » 14. Apr. 2008 17:57

mmmm..jogurti. Rada mam kremne goste jogurte. Fool so mi dobri tisti k not pol kej streseš ( k majo zravn tako mičkeno šalčko kakih čokoladnih kuglc al podobno). Nora sm na okuse kot so banana, jagoda, včasih vanilija. Ne maram pa jogurte od gozdnih sadežov pa borovnic. Jogurte jem z musliji al pa brez. Tut tko ga jem, da si not nadrobm kruh.

Priznam..zadnje čase sm jih premalo jedla ampak zdej itaq prihaja toplejše obdobje in mi bodo fool pasali.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 14. Apr. 2008 17:58

Waaaaaa...saj res tudi une jem k so ful gosti pa imajo koščke čokolade noter...une imam ful rad...ne vem kako se jim že reče?! :gruebel:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika69 » 14. Apr. 2008 18:03

Evo našla....moj najljubši jogurt:
Slika
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 14. Apr. 2008 19:08

jest pa ne maram sadnih jogurtov,.. prov nagravžni so mi, v osnovni šoli zmer takrat ko smo to jedl nism jedla, no pol sm se pa s kuharco zmenila da je dala za nš razred en navadn jogurt - te pa obužujem + rada mam (fuuul) kislo mleko + skuto (to je pa že nova tema.. )
Uporabniški avatar
Amandine
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Amandine » 14. Apr. 2008 19:18

enako-sadnih jogurtov sploh ne morem jest....ne vidim smisla,da jih ješ,če je pa navaden tako zelo zelo dober :D
drugače pa kislo mleko od planšarja na pokljuki-ooooo,majka!! :rofl: samo je iz polnomastnega,res POLNOmastnega mleka,direkt ven iz krave,z obilico maščobic,ampak si ga tako redko privoščim,da takrat res maximalno uživam!
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 14. Apr. 2008 20:29

lolika69 ta je bil tut men najboljši!!! sm se ga pol mal prenajedla in mi zdej ne paše več tok.

glede jogurtov pa ne vem kaj se mi dogaja zadnje čase. mam obdobje k mi tok pašejo da živim skor sam od jogurtov... tut po 4 na dan. in to čist navadne, najdla sm ene xy k so mi najbolši... mljask.
no, zdej sm pa lačna ratala :P grem po jogurt :D
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 9. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a KristinĆk » 14. Apr. 2008 20:38

js sm tak jogurt freak da to ni normaln...

NORO JIH OBOŽUJEM..mmmm pa da je notr še banana al pa katerokol sadje pa mal muslu.. sadni so mi pa itk najbolši..jogobeeeelllaaaaa...k so took vlki koščki sadja notr..pojem pa čiz vse sadne, res so mi noro dobri okusi...tut sparovga pojem, mi ni sile, k itk niso tok slabi..

če bi blo po moje, bi biu zajtrk, kosilo in večerja: JOGURT :D
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Papillon~ » 14. Apr. 2008 21:10

uh.. jst se pa sploh ne spomnim kdaj sm ga nazadnje jedla :gruebel:
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 14. Apr. 2008 22:08

Jst pojem ponavad ene dva jogurta dnevno.
Za malco si vzamem kšnga sadnga v flaškah, recmo Megglejevga, Jogobella drink, Yogsi od Dukata, od Egota...tko doma pa pojem kšnga tazga iz lončka, najbolši mi je od Movenpicka, k je tak gost k ena krema, pa od Bauerja kuchen-dessert in puding, paše mi pa tud čist navadn jogurt od Ljubljanskih mlekarn al pa od Egota. Aja pa ful obožujem une grške navadne jogurte, prelite z medom, mmmmmm...
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 15. Apr. 2008 12:34

hm če je kdo noro "usekan" na jogurte in te mlečne izdelke sem definitivno zmagovalka..:)

jem jih popolnoma vsak dan, notri si pa zmešam še oreščke, pa semena, včasih malo suhega sadja...mjami, se mi ze sline cedijo....
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 15. Apr. 2008 17:29

men so ful dobri sadni jogurti natur pur od spara. pa kšna activia. rada bi se navadla na navaden jogurt, ampak ga lahko jem le s kosmiči ali sadjem. včasih sem si še cukr not dajala. :D
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 15. Apr. 2008 17:42

men je pa najboljsi un, ki ma zraven smarties bonboncke :D njam njam
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 15. Apr. 2008 17:50

Včasih vržem v voziček kakšn sadni jogurt, ko ga glih vidim na polici in mi v tistem trenutku zapaše. Zadnjih 14 dni pa sem začela aktivno ( :lach: ) jest navadne jogurte, 1.3 z bobi palčkami. :D Aja, mora bit pa obvezno mrzu s hladnilnika, drugače ga tudi povoham ne.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 15. Apr. 2008 22:12

Jez se teh navadnih, pa sadnih (npr. Jogobella) kr hitro naveličam, tko da jih jem občasno. Sm mela pa lansko poletje neko obsesijo s temi ˝nezdravimi˝ jogurti, ki so pa ful ful dobri, npr. taki kot je opisala Lolika69, ki majo razne dodatke kroglc, kosmičev al pa majo kr notr razne koščke čokolade... Joj, bi kr enga zdej. Morm jutri spet to mal nabavt po dolgem času :D.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 16. Apr. 2008 5:32

Jst sm tut kr jogurt fan. Vsako dopoldne na šihtu spijem eno flašo (500g) jogurta. Ponvadi so to Vitalinea jagoda, gozdni sadeži Tuš - ta je full tekoč in dober al pa Breakfast drink gozdni sadeži + žitarice iz Hoferja. Ti so mi najljubši. Pa zjutri aktimel, to tut paše k jogurtom, zvečer pa kaka danone skutka z okusom vanilije.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov