Jogurti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 120 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
_Petra_ napisal/-a:p!ka kak si pa nardi ati jogurt doma?
Kolkr je men znan postopek, ki pa po usej možnosti ni dokončen. Kuhano mleko (mislim, da morem povdarit, da ni kupljeno, ampak direkt izpod naše Rame ) da v mrzu prostor in ga tam pusti dokler ne začne obupno smrdet. Ubistvu je napou kefir in napou jogurt. Mislim pa, da umes še nekej pečka po "jogurtu", ampak ne vem kaj.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Ubistvu nardi kislo mleko, kokr te jst razumem. Ko sm še pr mami živela, smo dobival domač mlek, od soseda in sva velikrat delali kislo mleko. Sam se ne spomnem, a ga morš prej skuhat in pol pustit, da se skisa, al kr tazga, neskuhanga.
-
Schmetterling - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2007
aham navaden jogurt + sadje (banane, nektarine itd.) - fuull njami
-
FoxyMegan - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Jaz pa sem včeraj prebrala v Žurnalu, da naj bi kao študentje jedli čim manj mlečnih izdelkov; baje naj bi študentje ki so jedli jogurte, dosegali slabše rezultate na izpitih kot tisti, ki jih niso jedli.
Sama sicer rečem na to; bullsheet, ampak mogoče je pa dejansko kej na tem. Aja, mimogrede - za jajca (in oreške) so pa napisali, da naj bi bili dobri pri pomnjenju in za odličen spomin.
Sama sicer rečem na to; bullsheet, ampak mogoče je pa dejansko kej na tem. Aja, mimogrede - za jajca (in oreške) so pa napisali, da naj bi bili dobri pri pomnjenju in za odličen spomin.
Prvi neprebran prispevek • 120 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov