Jogurti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mala zvezdica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
Koliko jugurtov zaužijete dnevno? Katere? Segate bolj po navadnih ali sadnih. Kaj pa jogurti Vitalinea? So primerni za hujšanje? Ali je to le še ena potegavščina?
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
v enem tednu spijem dva - tri navadne jogurte z 1,3% mm. kupujem si ga od ljubljanskih mlekarn, 0,5l. včasih spijem celega v enem dnevu, včasih pa polovico en dan in drugo polovico drugi dan. dlje pa nimam odprtega.
sadnih se izogibaj, če hujšaš. ne nasedaj tistim 0% maščobe, ker ni poanta v tem. problem so sladkorji, ki jih sadni jogurti vsebujejo. sladkorje vsebujejo tudi navadni jogurti, vendar pa izključno laktozo (mlečni sladkor). no, se mi je že zgodilo, da je imel navaden jogurt dodan sladkor (šparov, baje tudi hoferov). tisti je res
. če niste 100%, poglejte na deklaracijo.
meni navadni jogurti odlično poskrbijo za prebavo, torej mi ni potrebnih dodatnih bakterij, ki jih "prodajajo" danone & co.
sadnih se izogibaj, če hujšaš. ne nasedaj tistim 0% maščobe, ker ni poanta v tem. problem so sladkorji, ki jih sadni jogurti vsebujejo. sladkorje vsebujejo tudi navadni jogurti, vendar pa izključno laktozo (mlečni sladkor). no, se mi je že zgodilo, da je imel navaden jogurt dodan sladkor (šparov, baje tudi hoferov). tisti je res

meni navadni jogurti odlično poskrbijo za prebavo, torej mi ni potrebnih dodatnih bakterij, ki jih "prodajajo" danone & co.

-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
V povprečju enega na 2 dni. Navadnih sploh ne maram, preveč sladkih pa tudi ne.
Vitalinea ima dodana umetna sladila, ta pa naj bi spodbujala apetit.
Vitalinea ima dodana umetna sladila, ta pa naj bi spodbujala apetit.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Meni bolj kot jogurt paše kefir. Jem tistega iz linije zdravo življenje ali pa tušovega. Če pa že navadni jogurt pa Ego.
Drgač imajo pa Leclercu super jogurte z odlično sestavo, primerne za hujšanje. Pa tudi po okusu so njami. Je pa res, da vsebujejo ogromno umetnih sladil.
Drgač imajo pa Leclercu super jogurte z odlično sestavo, primerne za hujšanje. Pa tudi po okusu so njami. Je pa res, da vsebujejo ogromno umetnih sladil.

-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Huh, js sm totaln jogurt fan ...
Zadne tedne pojem tri na dan, zjutri sadno Vitalineo s proteini, po treningu navadnga 1.3 s proteini, zvečer istga, ampak s skuto.
Če bi lahko, bi jih skonzumirala dost več, kr so mi res zakon
.
Zadne tedne pojem tri na dan, zjutri sadno Vitalineo s proteini, po treningu navadnga 1.3 s proteini, zvečer istga, ampak s skuto.
Če bi lahko, bi jih skonzumirala dost več, kr so mi res zakon

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
Mmmm..jaz mam ful rada jogurte...vmes si privoscim obstgarten- visnja..sam to ni lih primerno za hujsanje
Drugace pa po novem jem, kar navadne z do 1,3 m.m., obcasno pa se kako vitalineo..tak da pojem na dan ali dva po 1 jogurt povprecno...aja pa one tekoce navadne jogurte mam tudi rada...najraje od vindije- light al pa od ljubljanskih mlekarn 1,3.

Drugace pa po novem jem, kar navadne z do 1,3 m.m., obcasno pa se kako vitalineo..tak da pojem na dan ali dva po 1 jogurt povprecno...aja pa one tekoce navadne jogurte mam tudi rada...najraje od vindije- light al pa od ljubljanskih mlekarn 1,3.

Why be an angel when I can play god?!
-
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
pojem dva jogurta na dan - zutri s kosmiči, zvečer s skuto...ponavad kakšn ego, al pa kakšn navadn z manj maščob...
I know it's only rock 'n roll but I like it, like it, yes, I do!!!
-
*waterlily* - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2008
Ful mam rada jgurte...najboljši so mi čist navadni, pa če zravn vmešam še kakšne kosmiče so mi pa sploh
, drugač so mi pa tut sadni dobr

-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
jaz spijem/pojem po 0,5l jogurta v 2 dneh. je navaden, od spara z 0,1 maščobe. in čeprav je spar je čist zakon. res, ful je dober
zjutraj ga jem s kosmiči in sadjem, pol ga tudi čez dan spijem kakšen požirek, če me ravno zgrabi lakota, in zvečer še malo s kosmiči
jaz sem tudi jogurt fan ja. si ne predstavljam življenja brez njih
drugače pa so mi od vitalinee kar dobri, pa jogobela ma tud take fajn. motijo me edin sadni od teh naših znamk, kot so tuš, spar... ker je pa res sama voda in čist nič sadja..

zjutraj ga jem s kosmiči in sadjem, pol ga tudi čez dan spijem kakšen požirek, če me ravno zgrabi lakota, in zvečer še malo s kosmiči

jaz sem tudi jogurt fan ja. si ne predstavljam življenja brez njih

drugače pa so mi od vitalinee kar dobri, pa jogobela ma tud take fajn. motijo me edin sadni od teh naših znamk, kot so tuš, spar... ker je pa res sama voda in čist nič sadja..
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Pa jaz jem jogurte z muslijem, pa take s celimi kosi sadja noter, pa une ki je samo en deci noter...pojma nimam kako se imenujejo ker ful ne gledam kaj gor piše...danone ali kaj so...actimel? 

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
js ne vem če je normalno.. da jih tolk pojem. Se dogaja, da vsak dan najmanj 2.. sadna.. nad navadnimi nism tok navdušena, ker so navadni.
Tisti od ego so mi vsi bolj zanič. Nek (ni ego) z okusom jagode pomaranče 0.5 je pa zelo njami
ponavad konzumiram vanilija sadne jogurte, jogobela (pride not malo amnj jogurta, ampak ok). Neki sm tud kefirje jedla, ker so kao dobri za zdravje pa to.
Ampak ni ga čez sirovko in sadni jogurt (un omenjeni 0.5)
pa musli tisti zeleni jogurti (zelena embalaža) so tudi njami, sm so malo dražji, pa raje kupim pol kr uga k več pride pa še skor boljši mi je
Tisti od ego so mi vsi bolj zanič. Nek (ni ego) z okusom jagode pomaranče 0.5 je pa zelo njami

ponavad konzumiram vanilija sadne jogurte, jogobela (pride not malo amnj jogurta, ampak ok). Neki sm tud kefirje jedla, ker so kao dobri za zdravje pa to.
Ampak ni ga čez sirovko in sadni jogurt (un omenjeni 0.5)

pa musli tisti zeleni jogurti (zelena embalaža) so tudi njami, sm so malo dražji, pa raje kupim pol kr uga k več pride pa še skor boljši mi je

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov