Jabolčni kis
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
armandoxxx - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
sofia83 napisal/-a:Sam tko ... moj bart ma list bogi želodec, ker daje dost Ašičevga kisa v solato, pa je sploh ne je vsak dan. Kaj šele, če vsak dan spiješ deci al še več kisa (tko kot je Armando svetoval)! Čist preveč, to se popije par žličk ...
sem napisu da je Ašičev .. in ga dam sam pol deci !
LP
Armando
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Jst 3x na dan vzamem jabolčne kapsule...ponavadi prvo na tešče zjutraj s kozarcem mlačne vode, drugo pred kosilom, tretjo pa zvečer. Se mi zdi, da imam bolj urejeno prebavo, sploh ko sem imela dieto.
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Js tut pijm jaboučn kis. Sicr ne čis usak dan, kr pozabm, morm pa začet spet. Dam pa tko recimo 1cm kisa pa tok vode da pride skup lih za dobr deci. Ne smem pa tega pit na tešč zato, kr me pol tko želodc boli pa slabo mi rata ful za par minut-tko da nč ne morm Ga pa zmer pijm, če jem kšno pohanje-takrt ga spijm prbližn pou ure prej pa še po jedi. Mi pa sploh ni težko spustit tega zvarka po grlu
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
hja tud js sm pila jabolčni kis..vsako jutro na tešče,manj kot deci z vodo skup..pa sm jedla normalno..tud sladkarije,edino mal sm na orbitreku skakala pa še to ne vsak dan in sm res shujšala...če piješ to in telovadiš se res da shujšat ja..
da pa še povem slabo stran..zarat tega sm si pokvarla želodec, z žolčem sm mela ful probleme in še zaj mam zaj..prebavo...
tak da nevem..bol pametno kako dieto ki je tud zdrava poskusit..pa pač bol dovgo počakat na rezultat...ko pa da tvegaš kakršnekoli bolečine v trebuhu.
da pa še povem slabo stran..zarat tega sm si pokvarla želodec, z žolčem sm mela ful probleme in še zaj mam zaj..prebavo...
tak da nevem..bol pametno kako dieto ki je tud zdrava poskusit..pa pač bol dovgo počakat na rezultat...ko pa da tvegaš kakršnekoli bolečine v trebuhu.
- tinchy18
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2005
- Kraj: Zasavje
bom poskusila tole hujšanje s kisom, pa da se mi mal prebava uredi bi blo tud dobr
drugače sem pa slišala pa tudi preizkusila, da kis ful pomaga pri zobobolu...daš 1/3 kisa pa 2/3 tople vode v kozarc, pa v usta in neki časa držiš v ustih, pa grgraš to, potem pa izpljuneš...in zobobol izgine...
pa tud včasih so ženske uporablje kis ko so imele probleme z glivičnimi vnetji tam spodaj...so kis zmešale z mlačno vodo in si z njo spirale jo...in baje pomaga...
drugače sem pa slišala pa tudi preizkusila, da kis ful pomaga pri zobobolu...daš 1/3 kisa pa 2/3 tople vode v kozarc, pa v usta in neki časa držiš v ustih, pa grgraš to, potem pa izpljuneš...in zobobol izgine...
pa tud včasih so ženske uporablje kis ko so imele probleme z glivičnimi vnetji tam spodaj...so kis zmešale z mlačno vodo in si z njo spirale jo...in baje pomaga...
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Hm, zadne cajte sm pozabla na tega prjatlčka, so pa učinki, če redno piješ. Js se ga spomnm spit zdej večinoma kadr jem kej zlo mastnga-iz olja-takrt si stisnm FUL limone gor na hrano, pa še kis pijem, drgač mam slabo vest.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov