Čigumiji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
čigumiji so ful nezdravi (ogromno E-jev), tako da se jih izogibam, ampak se jim vseeno ne morem upreti, kadar sem zunaj. ponavadi žvečim tazelene orbit ali pomarančne. potem sem manj živčna in nimam toliko skrbi zaradi zadaha. včasih sem jih prežvečila ogromno, ampak mi je na srečo uspelo precej zmanjšat količino.
-
sleepyheadgirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
pr men majo pa čigumiji glih obratn učink....če žvečm nism lačna...rečmo če sm lačna in en čigumi prežvečm ne čutm več lakote. Drgač sm pa tut js zlo zmanjšala količino k nevem če so glih ful zdravi.ja na usake tok časa skos pa ne
Gymnastics tells you no. All day long. It mocks you over and over again. Telling you- you're an idiot.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jst sm včasih spoz žvečla...Orbit ta plave najraj
Pol me je pa enkrar ful zob bolel in nism mogla žvečit, tako da od takrat sploh ne žvečim več...Pa je tega že ene 3 leta...
Pol me je pa enkrar ful zob bolel in nism mogla žvečit, tako da od takrat sploh ne žvečim več...Pa je tega že ene 3 leta...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz imam un veli lonček vedno v avtu če se mi kdaj zalušta ali pa da kaj takega pojem potem malo žvečim drugače pa nič več...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
js mam pa skos čigumije v ustih zjutri vzamem prvega, potem pred malco / kosilom vržem in potem kmalu po tem, ko pojem, spet vzamem novega. nevem, če ga nimam sem živčna, včasih nohte začnem grizt namest čigumija aja, najrajš mam pa Orbit modre
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Oh, usekana sem na čigumije - bog ne daj, da ne bi imela v torbi vsaj štirih vrst (dve vrsti sladkih, dve vrsti tistih za svež dah)... Folk kar ve na koga se mora obrnit, če hoče zvečilni gomi dobit . Morajo biti pa obvezno orbit - lemon sage herbal (rumeni), herbal (zeleni), watermelon (rdeči) - ti so mi najboljši za posladkat , apple --> vsi ti so običajno v mojem posebnem žepku za čigumije... Zanimivo pa, da jih doma običajnoi sploh ne žvečim... Niti tako nisem, da bi jih konstantno imela v ustih, ampak nujno jih pa moram imeti ob sebi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov