Čigumiji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
*purple* napisal/-a:to sm tud že jst slišala jaja sej, en dan bom sam nehala čigumije kupovat in potem bom tud nehala kadit.ker če nimam čigumijev ga ne prižgem.
Zanimivo, eni pa ravno obratno

-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
jullia_ napisal/-a:a to iz strahu pred slabim zadahom, živčnosti, lakote,...?
Ponavadi zaradi strahu pred slabim zadahom. Sem direkt opazila, da ko ne žvečim da sem nervozna.
Zaradi lakote pa ne-se mi zdi da se po žvečilnih komaj lačna

-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
joooooj teli žvaki ey
js sm tolk odvisna od njih ej...js zmer kamor grem če nimam čigumija v ustih sm slabe vole...pa med poukom ga morm obvezno imet pa še ko se učim takrat pa sploh obvezno...ker če nimam čigumija se ne morm učit res ne kr nč si ne zapounem
drgač pa pomoje ne redijo sam sladkor majo pa stoposto. ker piše že gor da so brez sladkorja ampak okus majo pa ful sladek---to pa ne gre lih skup no 

ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Bulma napisal/-a:jullia_ napisal/-a:a to iz strahu pred slabim zadahom, živčnosti, lakote,...?
Ponavadi zaradi strahu pred slabim zadahom. Sem direkt opazila, da ko ne žvečim da sem nervozna.
nobenega razloga ni, da bi morala konstantno slab zadah prikrivat z žvečilnimi. Če imaš res probleme, pojdi raje k zdravniku, ker imaš verjetno težave z zobmi ali želodcem, to je pa treba pozdravit, ne le prikrit.
Sej verjamem, da si navajena žvečit, ampak to res ni tako nedolžno, kot si nekateri morda predstavljate. Tisti zobozdravniki, ki v reklamah priporočajo orbit, so plačani za to

-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Jst do letos nisem mogla bit v javnosti brez čigumija v ustih, na dva dni sem porabla en pokec ponavad
Letoz oz. tm od septembra naprej pa sploh ne žvečim več oz. zelo mal. Sploh ne čutm več potrebe po čigumijih in tud če me kdo vpraša če bom, ponavad rečem ne, ker se mi sploh ne da več žvečit, no ja razen takrat ko vem ,da mam slab zadah takrat ga pa ponavad dam v usta.

-
super_shine - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 7. 2007
jst ga fliknem ponavad v usta kadar hočm prenehat s prigizki
no al pa kadar sm živčna, imam zadah ipd. edin problem je, da ratam lačna pol
pa kadar sm živčna tko ogabno na veliko žvečm
lih to k mi gre pr drugih tok na živce, če vidm 

pa kadar sm živčna tko ogabno na veliko žvečm

-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
jaz tudi full obožujem čigumije,samo kaj ko sem vedno lačna takoj. in na živce mi gredo vse nove čigume...ko je na začetku okus super...potem pa brez okusa...in je trdo..bljak..zato so itak užitne samo še one ko pečejo..hehe..
..

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov