Čigumiji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mala.lubika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 3. 2006
jst pa glih nism lačna po čigumijih...tk da ubistvu lažje hujšam z njimi k jih mam skoz u ustih pa nism nč lačna pa se mi ničesar ne lušta:D...prisegam pa na orbit zelene..
T€žK0 j€ rR@zUm€t| d@ s| n|č t|§t€mU k| j€ t€b| Us€
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
-
Lollypop - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2004
- Kraj: nekje med nebesi in peklom ;)
Mene nikol ne boš vido d neb mela čigumija v ustah (no razn k spim )! Drgač mam tud s sabo vedn vsj 2 paketa! Ne morm si predstavlat, d bi brez bla! Kr kadim se mi zdi, d vsj to lohk nardim za zadah! Poleg tega mam pa še one Airwaves bombone zravn, k ful pečejo, sm pol vsj folku ni treba vohat kadilskega zadaha! Najrajš mam pa Orbit (plave) pa Airwaves (tud plave, mogoč kdaj vijolčne, oranžne al pa črne). Na oni slikci, k jo je allessya prilepla so tud Airwaves rdeči s češnjevim okusom! Ka mamo mi te, al sm jz tko za svetom?! K obožujem okus češenj!
"No laws. No limits. One rule. NEVER fall in love."
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
jaz pa imam najrajši orbit mint, beli so...če se ne motim... pa imam te že kakšni 2 leti in se jih kar ne moram naveličati
jih pa imam obvezno zmeraj s sabo, brez tega pač ne gre...prva pomoč če ni zraven zobne ščetke
jih pa imam obvezno zmeraj s sabo, brez tega pač ne gre...prva pomoč če ni zraven zobne ščetke
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov