Čigumiji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ne zvečilni gumiji ne redijo.
Pravjo pa da niso prav nevem kaj čisti glede na to da nej bi čistili zobe ker s tem ko zvečimo vso svinjarijo pogoltnemo dol slino.
Pravjo pa da niso prav nevem kaj čisti glede na to da nej bi čistili zobe ker s tem ko zvečimo vso svinjarijo pogoltnemo dol slino.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
MySelf - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 3. 2005
- Kraj: ljubljana
pa s tem ko zvecimo zelodcu dajemo obcutek da bo nekaj dol prislo in zelodec nevede da ne bo nic dela... in to ni dobro..
in zaradi tega postanemo tudi lacni..
in zaradi tega postanemo tudi lacni..
¤¤ Boy what we do, And where we do, The things we do, Are just between me and you ¤¤
-
lil_boo - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
- Kraj: Il.bistrica - koper
Žvečenje čingumijev ima na različne ljudi različne vplive. Eni jih žvečijo pa ne bodo bli lačni, enim pa takoj začne krulit. Ampak ne redijo. drugače bi bili skoraj vsi bajsiji
Je pa znanstveno dokazano, da žvečenje zelo dobro vpliva na možgane še posebej pri učenju.
Je pa znanstveno dokazano, da žvečenje zelo dobro vpliva na možgane še posebej pri učenju.
Here we, go here we go again, now you tellin me that she is just a friend
Then why she's callin you at 3 o'clock in tha mornin, I cant take this no more...
Then why she's callin you at 3 o'clock in tha mornin, I cant take this no more...
-
lil_boo - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
- Kraj: Il.bistrica - koper
In kot je myself napisala je res, da neki ni uredi s tem, samo tako je z izumi, so za nekaj dobri ampak po drugi strani pa škodijo nečemu.
Here we, go here we go again, now you tellin me that she is just a friend
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
jas sem tudi slišala da če maš čigumi naj kao ne bi bil lačen...lil_boo napisal/-a:Žvečenje čingumijev ima na različne ljudi različne vplive. Eni jih žvečijo pa ne bodo bli lačni, enim pa takoj začne krulit. Ampak ne redijo. drugače bi bili skoraj vsi bajsiji
pa se še spomnim ko smo bli v osnovni šoli nismo smeli met žvečuilnih kr kao "nisi skoncentriran"
as if.
-
Kunigunda - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2005
- Kraj: SG
eja, čigumiji pa kr ne redijo...kvečjemu s čvekanjem še kalorije kuriš
sm pa js tut slišala, da pomagajo pr učenju, kao da si bol zbran
sm pa js tut slišala, da pomagajo pr učenju, kao da si bol zbran
Obiščite me na: http://lena.rebootcomic.com
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Dobr no, to je mal bolano da se sprašuješ, če čigumiji redijo ...
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Čim več Orbit čigumijev, za zdrave zobe.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov