Čigumiji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 138 prispevkov
• Stran 8 od 10
•
Prejšnja
1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10
Naslednja
-
creative PERSON** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
oooo čigumiji ---> prou vidm ns tm u šol ko usi sprašujemo a maš kkšn žvek js bi kr crknla pomoje brez čigumijv prou tko ka ga utaknm 15 min pred južno u usta mi je poj prou žou ka ga morm vn splunt res sm zasvojena
drgač so mi pa najbolši uni višnevi orbit ka se jih sploh anker ne da več dobit razn u hofrju ka jih po 7 pakirajo pa tt lubenica ni slaba
drgač so mi pa najbolši uni višnevi orbit ka se jih sploh anker ne da več dobit razn u hofrju ka jih po 7 pakirajo pa tt lubenica ni slaba
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
Včasih sm bla zasvojena s čigumiji ampak juih zdej zaradi aspartama ne žvečim. So pa Airways enako škodljivi kot orbit
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz jih skoraj več ne žvečim. Ko sem doma jih ne žvečim, edino ko grem v šolo ali službo po enega na dan.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Sm mela obdobje, ko sm mela čungume stalno v ustih. Zdej pa kokr se kdaj spomnem. Največkrat, če sm kej jedla pa grem pol direkt k Mojmu, da lih ne ugotovi takoj kaj sm jedla.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
Še ena napol odvisnica... Prisegam na zelene orbit, kul so tut beli in modri. Ne maram Airways, ker mi preprosto niso dobri (sovražnik št.1 so vijolčni in črni) in pa teh tanovih sadnih ala lubenica, jabko, ker takoj izgubijo okus pa še "razpacajo" se.
Na vsake svete cajte zelo paše tamali pajsnt kak Hubba Bubba in se spet počutit k smrkovc. Probite kdaj!
Na vsake svete cajte zelo paše tamali pajsnt kak Hubba Bubba in se spet počutit k smrkovc. Probite kdaj!
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
js sm sicer dost obsedena z žvečilnimi, ceprav se odvajam, ker vsi vsebujejo aspartam, ki med drugim povzroca tudi raka. edini zvecilni na nasem trziscu, ki aspartama ne vsebujejo so spearmint (taki zeleni, v listicih). mal preberte na ovitku!!
evo tuki pa je mal vec o aspartamu:
http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=11011
evo tuki pa je mal vec o aspartamu:
http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=11011
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Orbit modri. Vedno le ti.
Ko sem doma sicer nobenega, ko na faksu/naokol pa vedno ene par na dan.
Ko sem doma sicer nobenega, ko na faksu/naokol pa vedno ene par na dan.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Prvi neprebran prispevek • 138 prispevkov
• Stran 8 od 10
•
Prejšnja
1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov